Kariņš nāk klajā ar priekšlikumu, kas izbeigtu nevienlīdzību starp frizieriem un manikīru speciālistiem (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) šodien preses konferencē par plānotajiem jaunajiem Covid-19 ierobežojumiem, nācis klajā ar jaunu priekšlikumu par sabiedrībā bieži apspriesto ierobežojumu, kas neatļauj strādāt manikīru speciālistiem, bet ļauj frizieriem.

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš komentējis sabiedrībā bieži apspriesto tēmu par Covid-19 ierobežojumiem frizieru un manikīru speciālistu jomā. 

"Liela neapmierinātība sabiedrībā ir par frizieriem un manikīru speciālistiem. Kāpēc vieni var, bet otri nevar?" retoriski jautā Kariņš. 

"Ejam vienādi - vai nu abi strādā vai nu abi nestrādā. Es domāju, ka abus vajadzētu atļaut strādāt. Varētu, piemēram, ar plastmasas stikliņu norobežot cilvēkus klientus un speciālistus," saka premjerministrs.

Kariņš uzvēra, ka galvenais šajā situācijā ir abām pusēm vienāds regulējums - abu profesiju speciālistiem jāatļauj strādāt vai tas jāaizliedz.

Premjerministrs piebilda, ka par šo regulējumu vēl pārrunās Ministru kabineta sēdēs. 

Jau ziņots, ka Covid-19 izplatības dēļ valstī izsludināto ārkārtējo situāciju varētu pagarināt līdz 11. janvārim, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Kā vēstīts, lai efektīvāk cīnītos pret Covid-19 izplatību, Ministru prezidents rosināja valdības kolēģus pagarināt Covid-19 dēļ noteikto ārkārtējo situāciju, kā arī ieviest stingrākus ierobežojumus, svētdienas vakarā tiešraides uzrunā sabiedrībai paziņoja premjers.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu