Ko nedrīkst dāvināt draugiem un radiem, Metāliskā Vērša gadu sagaidot (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Natal.is/Shutterstock.com

Tuvojas 2021. gads, kuru astrologi dēvē par Baltā Metāliskā Vērša gadu. Brīnišķīgā dāvanu apmaiņas tradīcija Ziemassvētkos var kļūt par daļu no rituāla, kas piesaista 2021. gada horoskopa dzīvnieka uzmanību. Lai pareizi pavadītu aizejošo gadu, ir svarīgi zināt, kādas dāvanas svētku vakarā zem eglītes būs nepiemērotas, jo lieki sadusmos gada patronu - Metālisko Vērsi, vēsta portāls "Dailyhoro". 

1. Vannas piederumi.

Ziepes, šampūni, dvieļi un citas lietas, kas nepieciešamas ūdens procedūrām Jaunajā 2021. gadā, nav vērts dāvināt. Baltajam Vērsim sevišķi nepatīk mazgāties, un diez vai viņš novērtēs šādas dāvanas.

2. Sarkanas lietas. 

Vērsim ir diezgan konservatīvs raksturs, tomēr sarkanā krāsa var mudināt viņu rīkoties agresīvi, tāpēc labāk izvairīties no visu sarkano toņu dāvanām, lai izvairītos no gada patrona dusmām un nepiesaistītu liekas nepatikšanas.

3. Pulkstenis.

Šī dāvana parasti tiek uzskatīta par ne pārāk labu, un pulkstenis, kas tiks pasniegts Jaungada naktī 2021. gadā, var kļūt par īstu lāstu, brīdina astrologi. Laikrāža apstāšanās sola nepatikšanas, tāpēc jums vajadzētu atteikties no šādas dāvanas izvēles. 

4. Nieciņi.

Vērsis ir pragmatisks dzīvnieks, kurš novērtē noderīgas lietas, nevis vizuļus un nieciņus. Lietas, kas nebūs noderīgas mājsaimniecībā, bet tikai piegružos telpu, viņš nenovērtēs un neaplaimos ne to, kurš izvēlējās šādu dāvanu, ne tās saņēmēju.

5. "Tukšas" dāvanas.

Vāzes, maki, somas, kā dāvinājumi, mudina uz lielām nepatikšanām un finansiālām problēmām. Jebkura enerģija, kura var parādīties tukšumā, visbiežāk ir negatīva. Tukšs maks ir naudas trūkuma simbols, un soma - labklājības trūkums mājā. Tukšās vāzes visbiežāk izraisa vientulību un strīdus starp mīļotajiem. Neviena no šīm dāvanām nepatiks 2021. gada patronam.

6. Tetovējumi.

Dažreiz jūs vēlaties izpatikt saviem mīļajiem un uzdāvināt dāvanu karti vai samaksāt par jebkuru kosmētisko procedūru. Tetovējums Vērsim izraisa sāpes. Jums nevajadzētu veikt kosmētiskās procedūras, ja to mērķis ir mainīt jūsu izskatu. Vērsis mīl dabiskumu un, visticamāk, nebūs žēlsirdīgs pret tiem, kas atstās novārtā dabisko skaistumu.

7. Ādas izstrādājumi.

Dabīgās ādas dāvanas 2021. gadā ir tabu. Šāda dāvana satracinās jauno patronu, un tā var radīt daudz problēmu tam, kurš tik neapdomīgi izvēlējās provokatīvo dāvanu. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu