Bauskas rotācijas aplī smagajai automašīnai izkritusi krava, izveidojot sastrēgumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Trešdien no rīta Bauskā noticis negadījums uz ceļa, kurā smagās automašīnas šoferis rotācija aplī pazaudējis kravu. Šī notikuma dēļ pilsētas centrā uz vairākām stundām tika ierobežota satiksme, vēstī TV3 raidījumā "Degpunktā".

Smagajai automašīnai "Iveco", kas veda metāla konstrukcijas, pie Bauskas rotācijas apļa pēkšņi izkrita krava.

Lietuvas tālbraucējs stāsta, ka nebija veicis nekādus straujus pagriezienus. Viņš skaidro, ka vainīga bija nepareiza kravas nostiprināšana. Apļa līkumā metāla stieņi tika izsviesti ārā no piekabes, tā rezultātā to bojājot. Tālbraucējs nekavējoties apstājās apļa vidū.

"Siksnas pārplīsa. Tās bija ar sniegu, kad krāva iekšā kravu. Iekrāva ar visu sniegu, tādēļ metāla stieņi bija slideni," stāsta Lietuvas tālbraucējs.

Šī negadījuma dēļ Bauskas centrā izveidojās liels sastrēgums, kurā autovadītājiem bija jāsāk meklēt apvedceļi. Notikuma vietā ieradās policija un sāka regulēt satiksmi.

Bauskas iedzīvotāji stāsta, ka šādas avārijas, kurās iesaistīta smagā tehnika, Bauskas rotācijas aplī ir bieži redzama, jo sevišķi ziemas periodā. Viņi skaidro, ka ne visiem spēkratiem aplī pietiek vietas, lai izgrieztos, nesasverot kravu, it īpaši, ja aplis ir apsnidzis. 

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu