Četri Zodiaka pāri, kuru ceļi šķirsies 2021. gadā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Stas Knop/Shutterstock.com

Pienācis Ūdensvīra laikmets - notikums, kuru astrologi gaidīja gadsimtiem ilgi. Šim periodam vajadzētu radīt daudz pārmaiņu cilvēku dzīvēs. Pirmie, kas to izjutīs uzreiz, ir četri Zodiaka pāri, kurus 2021. gadā varētu piemeklēt sāpīga šķiršanās, vēsta portāls "Channel Five".

Vēzis un Dvīņi

Vēži ir klusi un ģimenes cilvēki, un Dvīņu dualitāte liek viņiem pastāvīgi mainīties. Vēži nepieļauj stingru partnera nostāju dažādos jautājumos, un viņu jūtīgums kaitina Dvīņus. Kamēr Vēzis sapņo par mājīgas ģimenes ligzdas izveidi, kopīgu vakaru pavadīšanu un kāzu plānošanu, Dvīņi vēl nav vēl izbaudījuši visus dzīves piedāvājumus. Pat ja šāds pāris sākotnēji uzsāka attiecības, tās neturpināsies ilgi. 

Skorpions un Svari

Skorpioni ir spītīgas un kaislīgas personības, savukārt Svari ir daudz līdzsvarotāki un mierīgāki. Lai arī Skorpioni ir ļoti uzticīgi savam izvēlētajam partnerim, ne visi var paciest viņu spēcīgo greizsirdību un aizvainojumu. Svaru zīmes pārstāvji nav vieni no tiem.

Iespējams, abi pārī domā par šķiršanos, bet nevēlas uzņemties iniciatīvu savās rokās. Var secināt, ka Svaru un Skorpiona attiecības ir ļoti toksiskas, kādā brīdī partnerus saista tikai gulta. Samierināšanās ir iespējama, taču jums jāiemācās sarunāties un piedāvār kompromisus. 

Strēlnieks un Vērsis

2021. gads Strēlnieku un Vēršu pārim varētu būt liktenīgs. Iemesls ir vienam no otra uzkrātais nogurums. Strēlnieks nevēlas organizēt strīdus. Pragmatiskajam Vērsim nevar būt tāda "mīlestība uz brīvību". Prasības vienam no otra nemainīsies, jo abas zīmes nespēj iet pretrunā ar viņu dabu. Tātad šķiršanās palīdzēs ietaupīt enerģiju un stimulēs meklēt jaunu, piemērotu partneri.

Mežāži un Lauvas

Ambīcijas, vēlme nopelnīt labu naudu un palielināt viņu bagātību ir slavējama, it īpaši nākotnes ģimenei, bet tiklīdz pirmā aizraušanās pāriet, mīlestības vietā stājas īsta sāncensība. Ikviens vēlas pierādīt, ka ir veiksmīgāks. Vēlme dominēt attiecībās beidzas ar strīdiem, aizvainojumiem un pilnīgu neizpratni. Laulības šķiršana vai šķiršanās var būt labākais risinājums Mežāžiem un Lauvām.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu