"Viņi man meloja 16 gadus." Sieviete atklāj, kā uzzinājusi, ka vecākā māsa patiesībā ir viņas māte (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: 4 PM production/Instagram

Kāda vietnes "TikTok" lietotāja ir dalījās ar traumējošo brīdi, ko piedzīvoja, kad uzzināja, ka viņas vecākā māsa patiesībā ir viņas mamma, vēsta portāls "Unilad".

Nesem vietnē "TikTok" izveidojusies tendence, kurā lietotāji dalās ar lielākajiem meliem viņu dzīvē. Karola Lu šokēja lietotājus, kad viņa atklāja, ka 16 gadu vecumā uzzināja, ka viņas tā brīža mamma un tētis patiesībā ir viņas vecvecāki.

Videoklipā, kuru jau noskatījušies vairāk nekā 3 miljoni cilvēku, Lu paskaidro, ka bērnībā vecāki daudz strādāja. Tāpēc viņas vecākie brāļi un māsas galvenokārt pieskatīja viņu, it īpaši vecākā māsu, kas bija par 16 gadiem vecāka.

"Mēs nekad nebijām īpaši turīgi, tāpēc vienu reizi, kad man bija 13 gadi, es ļoti vēlējos dabūt fotokameru, un mani vecāki teica, ka man tā ir jānopelna. Mana vecākā māsa vaicāja savam vidusskolas draugam, vai es varētu strādāt pie viņa. Drauga vecākiem bija ferma, kurā es varēju piepelnīties," sacīja Lu.

Karola atceras, kā pēc trim gadiem nu jau māsas bijušais draugs nakts vidū viņai piezvanīja un teica: "Es zinu kaut ko tādu, kas tavu dzīvi pagrieztu par 180 grādiem".

"Tajā brīdī es sapratu, ka mana vecākā māsa patiesībā ir mana māte, un mana ģimene man meloja jau 16 gadus. Viņš patiesībā nepateica to, bet es to jutu, ka tā ir patiesība," sacīja meitene. 

Citos videoklipos Lu paskaidro, ka viņa ir dzimusi Polijā 1990. gadu sākumā. Uzzinājuši, ka viņu jaunā meita ir stāvoklī, Lu vecvecāki nolēmuši slēpt grūtniecību, cenšoties aizsargāt savu meitu. Pēc tam, kad Lu uzzināja par ģimenes noslēpumu, viņa nolēma neko neteikt, jo gribēja redzēt, kad un kā viņi paši pateiks patiesību. 

Lu atklāja, ka dažas nedēļas pēc patiesības uzzināšanas viņa pateikusi savai īstajai mātei, ka zina taisnību. Lai gan šī problēma joprojām ir ļoti sāpīga tēma ģimenei, viņa saka, ka viņi ir tikuši tam pāri, un tas nav ietekmējis viņu savstarpējās attiecības.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu