VIDEO Iereibis autovadītājs aizmirst "noraut rokas bremzi" un ietriecas policijas busiņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: скриншот

Vienā no pēdējām ziemas dienām policisti Rīgā, Torņakalnā pieķēruši kādu dzērājšoferi, kurš vienā reizē nopelnījis vairākus protokolus, iedzīvojies kriminālprocesā un arī paspējis sasist policijas auto, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Nakts vidū patrulējot Pārdaugavas ielās galvaspilsētas policisti sastapušies ar kādu neuzmanīgu "Volvo" šoferi.

Pie vieglā auto stūres sēdošais jauneklis, inspektoram pasniedzis savu pasi, kas ļāvusi vīriem ieskatīties policistiem pieejamajās datu bāzēs.

Pēc personas datu pārbaudes atklājies, ka vīrieša autovadītāja apliecībai uzlikt liegums, kā arī vīrietis atradās policijas uzraudzībā un nakts laikā viņam jāatrodas savā dzīvesvietā.

Tāpat inspektoriem radušās aizdomas, ka vīrietis pirms sēšanās pie stūres varētu būt dzēris. Lai arī pats apturētais to noliedzis, alkometrs, kas pasniegts pasīvajā režīmā, jeb ļauj vien fiksēt alkohola klātbūtni, nevis konkrētu promiļu skaitu, ziņojis, ka šoreiz varētu būt darīšana ar dzērājšoferi. Līdz ar to vīri nolēmuši uz notikuma vietu izsaukt ceļu policistus, lai tie veiktu precīzākus mērījumus, un lūguši šoferi uzkavēties.

Izkāpjot no automašīnas, šoferis, visticamāk, aizmirsa "noraut rokas bremzi", līdz ar to automašīna sāka ripot atpakaļgaitā un ietriecās policijas busiņā.

Jau pēc pavisam īsa brīža autovadītājs nodots ceļu policistu rokās un atklājies, ka pēc skata adekvātais vīrietis ir gandrīz vai divu promiļu reibumā. Līdz ar to, šis vakars viņam beidzies ar pamatīgām nepatikšanām – par pārkāpumiem ceļu satiksmē un avārijas izraisīšanu viņš saņēmis divus administratīvos protokolus, savukārt par auto vadīšanu reibumā bez autovadītāja apliecības pārkāpējs izpelnījis kriminālprocesu. Šī vakara veikums tiks iztirzāts arī tiesas zālē.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu