"Esam patiesi satriekti..." LFF komentē futbola aģenta Bezzubova nāvi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas Futbola federācija veltījusi piemiņas vārdus šorīt nošautajam futbola aģentam Romānam Bezzubovam.

Bezzubovs rīta cēlienā tika nogalināts Purvciema pusē. Šobrīd tiek ziņots, ka Policija ir izvērsusi plašu meklēšanu.

Piemiņas vārdus bijušajam futbolistam un futbola aģentam ir veltījusi arī LFF.

"Esam patiesi satriekti par saņemtajām ziņām. Domās esam ar Romāna Bezzubova ģimeni, tuviniekiem un darba kolēģiem, jo futbola vidē viņš bija aktīvs un labi zināms cilvēks ar plašu kontaktu loku. Varam viņu raksturot kā enerģisku un spējīgu cilvēku ar plašu izpratni par futbola norisēm. Pilnībā uzticamies policijas darbam un sekosim līdzi aktualitātēm, nepieciešamības gadījumā sadarbojoties. Romāna Bezzubova kā futbola aģenta pārstāvētajiem pašmāju spēlētājiem esam gatavi sniegt juridiska rakstura palīdzību, ja tāda būs nepieciešama," teikts paziņojumā.

Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka bijuši vismaz divi uzbrucēji un tie ir pārvietojušies ar melnas krāsas “BMW X5” markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem. Automašīnai ir bojāts labais sāns.

Bijušais futbolists Bezzubovs karjeras laikā spēlēja "Policijas FK" (vēlāk - PFK/"Daugava"), "Jūrmala", Kuldīgas "Venta" un "Jūrmala-VV" klubos Latvijā, kā arī Albānijas vienībā Balši "Bylis". Viņš savulaik pārstāvēja arī Latvijas jaunatnes izlases.

Pēc karjeras beigām Bezzubovs strādāja par futbola aģentu un vadīja aģentūru "BR-Sport Agency". Aģentūras esošo un bijušo klientu lokā ir tādi spēlētāji kā Vitālijs Jagodinskis, Aleksejs Grjaznovs, Jānis Grīnbergs, Vladislavs Soloveičiks, Bogdans Samoilovs, Vladislavs Gabovs, Aleksandrs Fertovs, Andrejs Kožuhars un Mikola Musolitins.

Pērn LFF Spēlētāju statusa un pāreju komitejas (SSPK) apmierināja trīs viņa klientu - Kožuhara, Musolitina un Jagodinska - prasības par darba algas izmaksu no "Valmieras" kluba.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu