Sestdienas horoskops: 1. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Horoskops sestdienai, 1. maijam. 

AUNS

Lai dzīvo spodrības diena! Putekļu slotiņa vico, putekļu sūcējs robotiņš dūc un tu priecīgs šiverē. Ļoti aktīva un pavasarīga atmosfēra, un pēc tam prieks par paveikto.

VĒRSIS

Pozitīvs noskaņojums neatkarīgi no laika apstākļiem. Jākāpj mašīnā, uz skūtreta vai divriteņa un jādodas izbaudīt brīvību. Vari izlaist līkumiņu pa pilsētu vai doties tālākā izbraucienā pa Latvijas skaistajām vietām.

DVĪŅI

Vajag tā kārtīgi atpūsties, ja aizvadītā darba nedēļa prasījusi daudz enerģijas. Vislabākais – izgulēties, palasīt vai vienkārši nedarīt neko. Vakarā pačato ar draugiem.

VĒZIS

Visus samīļot, visus aprūpēt un apčubināt... tādi tie Vēzīši ir. Pagatavo savējiem gardu maltīti, sazinies ar radiem, izrunājies, uzmundrini. Pretī saņemsi siltas emocijas.

LAUVA

Šo dienu pilnībā velti ģimenei un mīļotajam cilvēkam. Var gadīties, ka uz sirds kāds smagums, kas nedod miera. Atklāta un sirsnīga saruna visu saliks savās vietās.

JAUNAVA

Romantikas noskaņas un lidojums pus solīti virs zemes. Izbaudi pavasari kopā ar mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm iespējams negaidīta un neparasta iepazīšanās.

SVARI

Filozofisks skatījums uz dzīvi un līdzcilvēkiem. Tagad ir brīvs laiks, lai pārdomātu aizvadīto nedēļu. Izej garākā pastaigā, lai izvēdinātu galvu un sakārtotu domas.

SKORPIONS

Diena paskries ātri, jo paredzami dažādi pienākumi mājās, saziņas ar radiem svešatnē, iepirkšanās un saimniecības darbi. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt pavasarīgu piedzīvojumu.

STRĒLNIEKS

Šodien tiešām nedari neko! Izgulies, palasi grāmatu, noskaties filmu. Tikai tad, ja pats vēlies, apdari kādus saimniecības darbus, bet maltīti pavisam droši vari pasūtīt gatavu ar piegādi mājās.

MEŽĀZIS

Būsi pilns optimisma, jokosies, iedvesmosi un uzmundrināsi tuviniekus un draugus. Sirds ilgojas pēc ballītes, tāpēc šovakar vari organizēt tiešsaistes pasākumu ar savējiem.

ŪDENSVĪRS

Vislabākā un produktīvākā laika pavadīšana šodien būs mājās. Nesteidzīgi saimniecības darbi, radošas kulinārijas improvizācijas virtuvē, sazināšanās ar radiem un draugiem.

ZIVIS

Pozitīvas emocijas sagādās divējāda laika pavadīšana. Vari vienkārši laiskoties, ģenerēt idejas ar labu mūziku fonā, bet vari arī doties izbraucienā pa tuvējām kultūrvēsturiskajām vietām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu