Iereibis vīrietis Vecmīlgrāvī sakliedzis uz bērnu par skaļu uzvedību daudzdzīvokļu nama pagalmā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas pašvaldības policija.
Rīgas pašvaldības policija. Foto: Zane Bitere/LETA

Policija kādā pievakarē devusies uz Vecmīlgrāvi, kur kāds vīrietis nespēja izturēt bērnu trokšņošanu, draudējis tiem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vecmīlgrāvja iedzīvotāja vērsusies pēc palīdzības, jo viņas nepilngadīgajai meitai daudzdzīvokļu nama pagalmā draudējis agresīvs kaimiņš, kuru bija saniknojuši bērnu smiekli un rotaļas.

Aurojošā vīrieša teiktais bija acīmredzami pārbiedējis meiteni, jo viņa, jau krietni pēc notikušā, stāstot par pieredzēto, knapi spējusi valdīt asaras. Taču, laikā, kamēr policisti uzklausījuši māti un meitu, pie apvāršņa parādījies arī pats iespējamais vaininieks.

Vīrietis diskutēja ar policijas darbiniekiem, skaidrojot, ka vēlējies pēc darba atpūsties, tomēr pagalmā esošie bērni traucē skaļi uzvedoties.

Likuma sargi piefiksējuši vīrieša datus un aicinājuši viņu atgriezties savā dzīvoklī, lai pieņemtu mātes iesniegumu par notikušo, taču vīrietis nav spējis nomierināties arī policijas klātbūtnē.

"Dieva dēļ. Vēlreiz dzirdēšu kaut kādus kliedzienus, vai vēl ko tādu no taviem bērniem, es viņai atšaušu kājas," draudējis vīrietis.

Rezultātā pēc neskaitāmiem brīdinājumiem kārtības sargi tomēr nolēmuši, ka vīrietim būs jādodas līdzi uz iecirkni kaut vai, lai saņemtu sodu par nepakļaušanos policistu likumīgajām prasībām. Gan sieviete ar bērnu, gan vīrietis tika nogādāti policijas iecirknī. Vīrietis nogādāts pagaidu turēšanas telpā, viņa organismā konstatētas 2,2 promiles.

Taču ar to viss nav beidzies, jo bērna māte, notikušo uztvērusi nopietni un bija gatava vērsties Valsts policijā ar iesniegumu par notikušo. Līdz ar to kārtības sargi abas cietušās tālāk nogādājuši Valsts policijas Ziemeļu iecirknī Allažu ielā.

Savukārt, aizturētais daļu nakts pavadījis aiz restēm un mājās devies ar krietnu protokolu kaudzi. Personai uzsākts process par emocionālu vardarbību pret bērnu, pret viņu iesniegts pieteikums Valsts policijā par draudiem dzīvībai un veselībai, kā arī uzsākts process saistībā ar to, ka persona traucē policijas darbu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu