Ralfs Eilands savdabīgā tēlā "Lotārs" apkopojis sev veltītos negatīvos komentārus par vakcinēšanos pret Covid-19 (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ralfs Eilands.
Ralfs Eilands. Foto: Zane Bitere/LETA

Mūziķis Ralfs Eilands savu pirmo poti pret Covid-19 saņēma 16. aprīlī. Viņš asi kritizēts jau iepriekš. Piektdien, 9. jūlijā, viņš savos sociālajos tīklos dalījies ar savdabīgu apkopojumu, kur tēlā "Lotārs" apkopojis viņam veltītos negatīvos komentārus.

""Neesmu ne par, ne pret vakcināciju, bet tūlīt pastāstīšu, kādēļ man ir kruta imunitāte un visi vakcinētie ir aitas!" nosprieda Lotārs, atverot vaļā savu facebook sienu. Lotārs nav nedz neizlēmīgais, nedz miermīlīgi nevakcinēties noskaņotais, ko viņa draugu loks saprastu, jo šīs nostājas nav citu mieram uzbāzīgas. Lotārs ir agresīvs antivakceris, kurš, lai arī organiskajā ķīmijā un mikrobioloģijā ir apaļa nulle, visiem un visur bāžās virsū ar savu viedokli par vakcīnām pat tad, ja viņam to neviens neprasa," raksta Eilands.

"Tā nu Lotārs auga viens un gudrāks par visiem pārējiem, kas arī ir saprotami, jo, ja cilvēkam apkārt baigi daudz citu nav, tad viņa retorikā vairāk arī dominē vārdiņš "es".

Ierakstījis internetā savas kārtējās vakcīnpārdomas, kuras Lotārs ieguva no virsrakstiem krievu valodā, jo angļu valodu viņš vienkārši nerubī, Lotārs dedzīgi sāka meklēt kādu Covid19 sertificēto apmeklētāju koncertu reklāmu. Lai arī paši mākslinieki un pasākumi Lotāram neuzbāžas un ar varu pie sevis nevelk, Lotārs nekautrējās rakstīt tur komentārus par segregāciju, diskrimināciju, genocīdu, vēl beigās piebilstot: "Uz sho tautas skjirotaaju koncertiem es vairs neieshuu!" Lotārs gan aizmirsa pieminēt, ka pēdējais "kultūras pasākums", ko viņš apmeklēja bija krievu valodā torrentos novilkts "Kapteinis Amerika" uz viņa viesistabas datora, bet, hei — Lotārs nudien ir pamatīgs zaudējums Latvijas kultūras videi."

"Vēl Lotārs savos komentāros izmanto un ir atsvaidzinājis labi aizmirstu, humoristisku vārdu spēli, kura, Lotāram nezināmu iemeslu dēļ, cilvēku sarunvalodā parasti apstājās pēc 5. klases pabeigšanas.

Lotāram gan ir dziļi pajāt, ka kultūras nozare vairāk kā gadu ir uz pauzes. Viņš uzskata, ka māksliniekiem, producentiem, tehniķiem, koncertzāļu īpašniekiem un visiem pārējiem no kultūras nozares, vajag turpināt nestrādāt un labāk iziet ubagot uz ielas, nevis piedalīties šajā naidīgajā tautas dalīšanā. Lotāram ir arī pilnīgi vienalga, ka lēmumus par ierobežojumiem pieņem valdība, tāpēc visu vainu viņš noveļ uz tiem, kuri priecājas, ka beidzot varētu tā kā sākt atkal satikt savus skatītājus un vēl bonusā nomaksāt visus tekošos, kā arī iekavētos rēķinus," tā mūziķis.

Jau "Apollo.lv" vēstījis, ka pēc komēdijas-koncerta "Mēs jūs mīlam" izziņošanas, kas ir viens no sešiem pilotprojektiem, kura mērķis būs pārbaudīt digitālā Covid-19 sertifikāta lietošanu, mūziķis Ralfs Eilands saskāries ar negācijām no cilvēkiem, kuriem tāda sertifikāta nav.

Eilands vietnē "Twitter" raksta, ka saņēmis vairākas negatīvas ziņas no tiem, kuri neatbilst Covid-19 sertifikāta iegūšanas kritērijiem.

"Kopš "Mēs Jūs Mīlam: Pilotprojekts" izziņošanas esmu saņēmis vairākas ziņas no nevakcinētiem cilvēkiem, ka es viņus "diskriminēju". Vēlos atbildēt publiski tā, lai visiem būtu skaidrs," iesāk Eilands.

"Vērsties ar runām par "diskrimināciju" pie čaļa, kuram vairāk kā gadu bija liegums normāli strādāt un pelnīt, manuprāt, īsti ritīgi nav," nobeigumā raksta Eilands.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu