Brazīlijas prezidents stacionēts uz Sanpaulu slimnīcu iespējamai ārkārtas operācijai (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žairs Bolsonaru.
Žairs Bolsonaru. Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas prezidents Žairs Bolsonaru pārvests no galvaspilsētas Braziljas uz Sanpaulu iespējamai ārkārtas operācijai, trešdien pavēstīja mediķu pārstāvji un valdības amatpersonas.

Ātrās palīdzības automašīna Bolsonaru nogādājusi no Braziljas armijas slimnīcas uz gaisa spēku bāzi, vēstīja televīzija. Tad prezidents ar lidmašīnu nogādāts Sanpaulu un ievietots privātajā slimnīcā "Vila Nova".

Bolsonaru diagnosticēts zarnu nocietinājums, teikts prezidenta preses biroja paziņojumā.

Bolsonaru ārsti nolēmuši nosūtīt prezidentu uz Sanpaulu, kur viņam tiks veikti vēl citi testi, lai noteiktu, vai ārkārtas operācija ir nepieciešama.

Sākotnējā paziņojumā bija teikts, ka 66 gadus vecais Bolsonaru, ņemot vērā ārstu ieteikumu, trešdien nogādāts Braziljas slimnīcā, lai noskaidrotu pastāvīgo žagu cēloņus.

Bolsonaru pēdējo dienu laikā sūrojies par mokošajām žagām, kas dažkārt nerimst pat 24 stundas no vietas. Par to prezidents arī runāja savā iknedēļas pārraidē sociālajos medijos.

Ja apstiprināsies, ka Bolsonaru nepieciešama operācija, tā būs jau septītā, kopš viņš 2018.gada septembrī prezidenta vēlēšanu kampaņas gaitā tika sadurts.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu