Juglā iecienītā peldvietā atrasts sievietes līķis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdien, Rīgā, Juglas mikrorajona populārajā peldvietā - Velnezerā - atrasts sievietes līķis, ziņo raidījums "Degpunktā".

Atpūtnieki, kuri ūdenstilpnē pamanīja līķi, nekavējoties izsauca glābšanas dienestu, kas mirstīgās atliekas izvilka līdz krastam.

Rīgas pašvaldības policisti norobežoja peldvietu, atbrauca Valsts policijas darbinieki, taču vēlāk uz notikuma vietu ieradās kāds vīrietis, kurš bijis sievietes tuvinieks.

Sievietes bojāejas iemesls tiks noskaidrots kriminālprocesa ietvaros, jo aculiecinieki stāsta, ka uz līķa bijušas redzamas vardarbības pēdas, ziņo "Degpunktā".

"Lai noskaidrotu notikušā apstākļus, Valsts policijā par šo gadījumu ir uzsākts kriminālprocess pēc 13. nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību. Pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu. Ir nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu sievietes nāves apstākļus," ziņo VP.

Vietējie iedzīvotāji raidījumam stāsta, ka ezers savos izmēros ir mānīgs, tāpēc peldēties ir riskanti.

Plašāk par notikušo skaties "Degpunktā" sižetā!

https://tv3play.skaties.lv/embed-video/degpunkta-populara-peldvieta-atrod-sievietes-liki,clip-3139335?autoplayOnHover=true

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu