Aizvadītajā naktī ugunsgrēkā Jūrmalā cietuši trīs ugunsdzēsēji

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Naktī uz svētdienu dzēšanas darbu laikā ugunsgrēkā Jūrmalā cietuši trīs ugunsdzēsēji.

Viņa pauda, ka VUGD izsaukumu uz notikuma vietu, kur ar atklātu liesmu dega divstāvu koka dzīvojamā māja 400 kvadrātmetru platībā, saņēma plkst. 00.12. Ugunsgrēka radītā karstuma ietekmē tika bojātās divu blakus esošo dzīvojamo māju fasādes un vieglā automašīna.

No cietušajiem ugunsdzēsējiem viens pēc Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu apskates darbu notikuma vietā turpināja, bet divi tika nogādāti ārstniecības iestādē. Plkst.07.04 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēka tika likvidēts.

Tāpat svētdienas rītā plkst. 06.54 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Limbažu novada Skultē, kur dega pirts, dārza māja un mājas fasāde kopumā 35 kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās no uguns izplatīšanas nosargāt dzīvojamo māju, un plkts.7.36 ugunsgrēks tika lokalizēts. Dzēšanas darbi patlaban turpinās.

Reizē VUGD pārstāvji sestdien Balvu novadā Balvu pagastā no dīķa izcēluši bojāgājušu cilvēku, kura mirstīgās atliekas nodotas Valsts policijas pārstāvjiem.

Kopumā aizvadītās diennaktīs VUGD saņēma 76 izsaukumus - 43 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem viens bija meža ugunsgrēks, 16 uz glābšanas darbiem, bet 16 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu