Jauna informācija par traģisko avāriju uz Rīgas-Liepājas šosejas, kurā sadursmē ar autobusu dzīvību zaudēja divi cilvēki (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāda BMW šofera pārgalvīgais brauciens 8. augustā agri no rīta beidzās ar traģiskām sekām, automašīnai iebraucot pretējā joslā un saduroties ar autobusu, kurā bija vairāki pasažieri, vēsta raidījums "Degpunktā".

Šosejas Rīga-Liepāja astotajā kilometrā agrā svētdienas rītā saskrējās pasažieru autobuss, kas brauca no Saldus, un vieglā automašīna BMW, kas devās virzienā prom no Rīgas.

Abu spēkratu sadursme bija tik jaudīga, ka pēc tās gan vieglais auto, gan autobuss nonāca grāvī, katrs savā ceļa pusē. Aculiecinieki nekavējoties izsauca mediķus, jo bija skaidrs, ka ir cietušie.

Salīdzinoši viegli ievainots bija autobusa šoferis. BMW sēdošie trīs vīrieši bija pamatīgi iespiesti un likumsakarīgas arī traumas.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Freimane norādīja: "Uzreiz uz notikuma vietu devās četras mūsu brigādes, tostarp arī ārsti speciālisti. Notikuma vietā konstatējām, ka diemžēl ar dzīvību nesavienojamas traumas ir guvuši divi cilvēki, viņi gāja bojā notikuma vietā, savukārt vēl divus citus cilvēkus mēs nogādājām slimnīcā. Vienā gadījumā stāvoklis cietušajam bija vidēji smags, savukārt otrs cietušais ar salīdzinoši vieglākām traumām apmierinošā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā."

Tālāk darbu notikuma vietā pārņēma policija.

Tiek pieļauts, ka BMW šoferis bija alkohola reibumā vai arī pie stūres iesnaudies. Varbūt abi šie faktori kopā. Izdzīvojušais BMW pasažieris bija dzēris – tas patlaban ir jau apstiprināts.

Šis apstāklis gan tikai netieši var norādīt uz kompānijas šofera iespējamo kondīciju. Tāpēc, lai precīzāk saprastu visus incidenta cēloņus un to, kas varētu būt noticis pirms braucēju sakāpšanas mašīnā, policisti aicina ziņot.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu