Francijā arestēta sieviete, kura bērēs zagusi dārglietas no mirušajiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kzenon/shutterstock.com

Francijas ziemeļos, kādai ģimenei bēru ceremonija izvērtās ar vēršanos policijā, jo tika atklāts, ka mirušās tuvinieces zārkā vairs nebija atrodamas dārglietas, ziņo raidorganizācija BBC.

Kāda aptuveni 60 gadus veca kundze sērojošai ģimenei stādījās priekšā, kā mirušās draudzene, tāpēc ģimene kundzi atstāja vienatnē pie zārka, lai viņa varētu izrādīt cieņu pret aizgājušo.

Vēlāk, kad ģimene atgriezās pie zārka, radinieki pamanīja, ka mirušajai pazudušas viņai uzvilktās dārglietas: kaklarota, gredzens un auskari vairs nebija atrodami, ziņo Francijas mediji.

Ģimene vērsās pie policijas, kas veica izmeklēšanu un drīz vien identificēja aizdomās turamo personu. Tā izrādījās kundze, kura dzīvo netālu no apbedīšanas nama, Levinas pilsētā. Likumsargi garnadzi aizturēja un no viņas atguva nozagtās dārglietas.

Izrādījās, ka tas nav vienīgais kundzes noziegums saistībā ar bērēm. Policijai bija aizdomas, ka kundze varētu būt saistīta arī ar kāda maka zādzību no iepriekšējām bērēm apbedīšanas namā, kas notikušas tajā pašā dienā.

Policija veica kratīšanu aizdomās turamās mājās un atrada kaudzi ar neseniem paziņojumiem par cilvēku nāvēm. Paziņojumos bija minēti piekļuves kodi individuālajām telpām apbedīšanas namos, kurās atdusas šo cilvēku mirušie tuvinieki. 

Sieviete stāsies tiesas priekšā 2022. gadā, ziņo mediji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu