30 gadu vecumā traģiski miris MMA aprindās cienīts cīkstonis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 30. augustā, pēc neveiksmīgas operācijas mūžībā devies jaukto cīņas mākslu (MMA) veterāns Kails Rejess, vēsta "MMA Junkie".

Rejess, kurš savu MMA debiju piedzīvoja 2009. gadā, miris tika atrasts slimnīcas istabiņā pēc tam, kad viņš bija pārcietis kreisā bicepsa operāciju.

Minētā procedūra tika veikta 27. augustā. Nākamajā dienā pēc operācijas cīkstoņa organismā tika konstatēta infekcija, kas nopietni skāra viņa labo plaušu. Tiek ziņots, ka tobrīd viņa veselība strauji pasliktinājās.

Pēcāk infekcija pārgāja arī uz citiem Rejesa orgāniem un viņš tika pārvietots uz intensīvās terapijas nodaļu. Neilgi pirms cīkstoņa nāves viņa stāvoklis tika raksturots kā stabils.

Lai palīdzētu cīkstonim atgūties no infekcijas izraisītajām sekām ziedojumu vietnē "GoFundMe" jau 27. augustā tika atvērts konts, kurš joprojām ir aktīvs.

Sociālo mediju vidē MMA sabiedrība sēroja par Rejesa pāragro aiziešanu viņsaulē. Rejesa draugs un UFC cīkstonis Trevins Džounss rakstīja: "Es jums saku, ar manu draugu viss bija kārtībā. Ar viņu viss bija labi līdz šai operācijai. Nezinu, kas, pie velna, notika."

Rejess savas karjeras laikā 22 cīņās izcīnīja 15 uzvaras, zaudējumu piedzīvojot septiņas reizes.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu