VIDEO Jauna informācija par aktiera Aleksandra Radzeviča apskādēto auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dzejnieks un mentors Dainis Deigelis kļuvis par liecinieku negadījumam, kā krītot radio izkārtnei, sabojāta ielas malā novietotā automašīna, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Uz Dzirnavu ielas novietotai automašīnai uzkritusi ēkā esošās radiostacijas izkārtne. Tā ņemta nost ar pacēlāja strēles palīdzību. Darbojušies divi vīri. Visticamāk, neesot varējuši izkārtni noturēt, tā nokritusi tieši uz automašīnas. Dainis pierādījumus nofotografējis, jo automašīnā vadītāja nebijis.

Pēc negadījuma atklājās, ka automašīnas īpašnieks ir aktieris un spēkavīrs Aleksandrs Radzevičs. Brīdi, kad izkārtne kritusi, viņš par laimi neesot bijis savā spēkratā, bet atradies dažu minūšu gājienā.

Kad novietojis auto Dzirnavu ielā, viņam pat prātā nenācis, ka atradīs savu spēkratu sasistu. Ieradies radio pārstāvis, atvainojies par notikušo un solījis visu vērst par labu.

Automašīnai ticis sabojāts motora pārsegs, priekšējais vējstikls, jumts. Radītos zaudējumus "SuperHits" pārstāvis Toms Barons Lūķis apņēmies apmaksāt un automašīnu saremontēt. Sola auto savest kārtībā četru piecu nedēļu laikā. Reklāmas izkārtnes nomaiņai bija nolīgts uzņēmums – sadarbības partneris, kurš solījies piedalīties zaudējumu segšanā.

Policijai par notikušo cietušā transportlīdzekļa vadītājs neziņojis. Kasko neesot bijis, taču, ja būtu, tad zaudējumus varētu lūgt segt apdrošinātājam un būtu ziņojis policijai, bet Aleksandram bija tikai Octa, tāpēc policiju nesaucis.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu