"Barcelona" murgs turpinās - klubs pēc smagā sezonas sākuma atbrīvo galveno treneri (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ronalds Kūmans
Ronalds Kūmans Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola grands "Barcelona" pēc vāji iesāktās sezonas no amata atbrīvojusi kluba galveno treneri, vēsta ESPN.

"Barcelona" trešdien, 27. oktobrī, Spānijas augstākās līgas mačā ar 0:1 piekāpās "Rayo Vallecano". Mača vienīgos vārtus guva kolumbietis Radamels Falkao.

Šis zaudējums bija "pēdējais piliens" "Barcelona" vadībai, un tika pieņemts lēmums par galvenā trenera Ronalda Kūmana atstādināšanu no amata.

"Barcelona" šajā vasarā bija spiesta nepagarināt līgumu ar kluba leģendu Lionelu Mesi, bet Kūmana iespētais arī bez Argentīnas futbola leģendas vērtējams zemu. Kūmana aiziešanas brīdī Barselonas vienība Spānijas līgā ieņem 9. vietu, bet UEFA Čempionu līgas E grupā Katalonijas klubs pēc trīs mačiem ieņem trešo pozīciju, kas nedotu iespēju cīnīties izslēgšanas spēlēs.

ESPN vēsta, ka "Barcelona" par galvenā trenera krēslu šobrīd aizvada nopietnas pārrunas ar citu kluba leģendu Havieru Ernandesu, bet sagaidāms, ka "Barcelona" vienību līdz novembra izlašu pārtraukumam vadīs pagaidu treneris.

Kūmans "Barcelona" stūri pārņēma 2020. gadā, bet jau šovasar kluba prezidents Hoans Laporta apsvēra Kūmana atlaišanu, bet galējo lēmumu nepieņēma, jo nespēja atrast atbilstošus aizstājējus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu