"Jūtūberis" Džeiks Pols atklāj, ka saskāries ar veselības problēmām, kas var pielikt punktu viņa boksa karjerai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols
Džeiks Pols Foto: AFP/SCANPIX

Populārais "jūtūberis" Džeiks Pols sarunā ar Greihemu Besingeru atzinis, ka jau ir sastapies ar veselības problēmām, kuru dēļ varētu būt apdraudēta viņa karjera boksā.

Jaunākajam no Polu brāļiem jau šajā nedēļas nogalē ir paredzēta revanša cīņa pret jaukto cīņas mākslu (MMA) leģendu Taironu Vudliju.

Pola pretiniekam šajā cīņā vajadzēja būt boksa superzvaigznes Taisona Fjūrija pusbrālim Tomijam. Tomēr divas nedēļas pirms cīņas norises britu bokseris atzina, ka sparingu laikā iedzīvojies ribu lūzumā.

Arī pats Pols atzīst, ka viņš sāk izjust gadu gaitā uzņemto triecienu sekas.

"Pirms sāku nodarboties ar boksu pārbaudīju savas smadzenes. Ārsts teica, ka dažos manu smadzeņu reģionos trūkstot asinsrites. To izraisījuši smadzeņu satricinājumi, kurus guvu laikā, kad spēlēju [amerikāņu] futbolu," sacīja Pols.

"YouTube" zvaigzne atklāja, ka pēc pirmā boksa treniņos pavadītā gada situācija esot kļuvusi sliktāka.

"Ārsti ieteica ar šo sporta veidu nenodarboties. Man pretim allaž stājās bokseri, kuri par mani bija spēcīgāki. Tā tas turpinājās līdz es sasniedzu viņu līmeni. Es nekad sparingiem nepiegāju vieglprātīgi," sacīja bokseris.

Pols arī atklāj, ka viņam pēdējo gadu laikā ievērojami pasliktinājusies atmiņa: "Esmu ievērojis, ka sarunās ar draudzeni vai draugiem es aizmirstu lietas, kuras notika vien dažas dienas iepriekš."

Tāpat cietusi esot arī boksera dikcija: "Reizēm, kad runāju, es mēdzu nepareizi vai neskaidri izrunāt katru 100. vai 200. vārdu. Tā tas iepriekš nebija..."

Pols norādīja, ka ir konsultējies ar daudziem speciālistiem un nonācis pie secinājuma, ka cīņā ar bojājumu smadzenēm varot palīdzēt psihedēliskās narkotikas.

"Tas izklausās traki, bet šīs vielas palīdzēt smadzenēm. Es tās esmu izmēģinājis un man tās palīdzēja," sacīja bokseris.

Pols savā profesionālā boksa karjeras četrās cīņās nav cietis neveiksmi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu