Krēmsiera "Philadelphia" ražotājs maksās 20 dolārus cilvēkiem, kuri Ziemassvētkos negatavos siera kūku (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: littlenySTOCK/Shutterstock.com

Uzņēmums "Kraft" izmanto savu krēmsiera "Philadelphia" trūkumu kā mārketinga iespēju. Tikai dažas dienas Ziemassvētku brīvdienu periodā ierobežots skaits cilvēku varēs iztērēt 20 ASV dolārus par desertu un iekasēt to no krēmsiera "Philadelphia" ražotāja "Kraft", vēsta raidsabiedrība CNN.

Uzņēmuma priekšnosacījums - cilvēki, kuri nevar izcept siera kūku, jo nevar veikalā atrast krēmsieru, var iegūt citu desertu, ko ražojis uzņēmums.

17. un 18. decembrī līdz 18 000 cilvēku būs iespēja saņemt atlīdzību par svētku cienastu. Pēc dažām nedēļām viņi varēs uzņēmumam iesniegt čeku.

Uzņēmumam "Kraft" šī kampaņa ir veids, kā mīkstināt triecienu, ka svētku laikā krēmsieru veikalos trūks, nesabojājot zīmola reputāciju.

Kā norāda raidsabiedrība CNN, krēmsiers nereti ir viena no deficīta precēm. Krēmsiera pieprasījuma pieaugums pandēmijas laikā ir apgrūtinājis to uzglabāšanu plauktos.

Pagājušajā gadā, kad vairāk cilvēku gatavoja mājās, pieprasījums pēc krēmsiera palielinājās par aptuveni 18%, salīdzinot ar 2019. gadu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu