"Tu allaž esi bijis "mīkstais"." NBA zvaigznes "bez sāls apēd" Porziņģa drafta biedru Taunsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džoels Embīds un Karls Entonijs-Taunss
Džoels Embīds un Karls Entonijs-Taunss Foto: AFP/SCANPIX

Krietnu devu kritikas no saviem amata brāļiem izpelnījies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas "Timberwolves" centra spēlētājs Karls Entonijs-Taunss.

Taunss sarunā ar vietnes "Twitch" "straumētāju" Aldinu Rosu kritiski izteicās par Raselu Vestbruku.

Pieredzējušais Losandželosas "Lakers" saspēles vadītājs savas karjeras laikā ir iemantojis reputāciju kā spēlētājs, kuram pārlieku rūp personīgā statistika. Taunss kritiski izteicās tieši par šo Vestbruka iezīmi.

"Viņš pavisam noteikti "medī" statistiku," par Vestbruku izteicās Taunss.

Savā "Twitter" kontā pieredzējušo saspēles vadītāju steidzās aizstāvēt viņa ilggadējais sāncensis Goldensteitas "Warriors" rindās Dreimonds Grīns.

"Vienreiz skatījos [spēli] no soliņa, kad mēs jau kārtīgi bijām sadevuši "Timberwolves" pa pēcpusi. Viņi zaudēja pa 20 punktiem divas minūtes pirms spēles beigām. Viņš tobrīd vēl atradās spēlē. Saņemies, vecīt. Pārstāj klaigāt, ka mēs [basketbolisti] esam brālība," uz Taunsa paša statistikas "medībām" norādīja Grīns.

Tomēr daudz "sulīgāku" piezīmi Taunss izpelnījās no Filadelfijas "76ers" superzvaigznes Džoela Embīda. Abi centra spēlētāji jau iepriekš vairākkārt ir apmainījušies ar asiem izteikumiem. 

"Iedomājieties, šādi runāt pēc zaudējuma ar 20 punktu starpību. Uz priekšu, izmanto attēlu, kurā redzams, kā man rūp zaudējums "play-off" otrajā kārtā. Pareizi, tu taču to nekad neesi sasniedzis. Tāpēc tu nezini, kā tas ir. Puika ir uzvarējis trīs spēles pēc kārtas un jau sāk runāt," savā "Instagram" kontā rakstīja Embīds.

Tāpat Embīds atsaucās arī uz "Timberwolves" šķiršanos no Džimija Batlera. Pēcāk ārzemju mediji ziņoja, ka viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Batlers 2018. gadā pieprasīja maiņas darījumu, bija Taunsa psiholoģiskā nenoturība un sīkstuma trūkums. 

"Tu allaž esi bijis "mīkstais". Tieši tāpēc tu pats zini kurš pret tevi izturējās kā pret "ku*i". Es publiski nerunāšu par personīgām lietām. Bet es zinu faktus par tevi. Neaizmirsti - tu man piederi," piebilda Embīds, kurš nepilnu sezonu spēlēja kopā ar jau pieminēto Džimiju Batleru.

Šajā sezonā centra spēlētājs vidēji mačā ir atzīmējies ar 24,5 punktiem un 9,1 atlēkušo bumbu.

Taunss NBA tika reizē ar Porziņģi 2015. gada draftā. NBA aprindās viņš ir iemantojis talantīga, bet fiziski un psiholoģiski nenoturīga basketbolista slavu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu