Trešdienas horoskops: 12. janvāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops trešdienai, 12. janvārim.

AUNS

Var nākt pēkšņa atskārsme, ka profesionālajā jomā pietrūkst kādu zināšanu. Piesakies kursos – noderēs jebkurā gadījumā. Vakarā saziņa ar draugiem, un iespējami interesanti jaunumi.

VĒRSIS

Viss pēc plāna, viss kā iecerēts. Šāda darba diena Vērsi patiesi apmierina. Vakarā palutini sevi ar gardām vakariņām un rāmu atpūtu. Esi pelnījis.

DVĪŅI

Turies tālāk no nīgriem ļautiņiem, lai no paša rīta tevi neviens nenokaitina. Tad diena būs izdevusies, pilna ar pozitīvām emocijām un darbi ies no rokas.

VĒZIS

Mēdz teikt, ka Vēzis jūt ar kādu mistisku sesto maņu... Daži to sauc par intuīciju. Lieliski orientēsies situācijās un cilvēkos, un tavs viedoklis un padoms noderēs gan kolēģiem, gan tuviniekiem.

LAUVA

Cilvēki ir dažādi, bet ar saldām runām tavu uzmanību no svarīgā nenovērst. Loģika ir laba lieta, taču vajadzētu arī ieklausīties, ko saka iekšējā balss. Ātri sapratīsi, kas kuram „aiz ādas”.

JAUNAVA

Lieliska diena lietišķo kontaktu veidošanai un darījumu sarunām. Taču ik pa laikam pieķersi sevi pie domas, ka prātā sirdslietas, ilgas pēc mīļotā cilvēka un romantiska dienas noslēguma.

SVARI

Tie lielie un dižie darba vai biznesa plāni uz kādu brīdi jāatliek – šī diena tāda prozaiska. Paveic pašu nepieciešamāko un pievērsies mājas dzīvei, tur arī daudz ko darīt.

SKORPIONS

Ja tev parasti ir skaidrs, ko un kā labāk darīt, tad citiem ne vienmēr. Kolēģu vai darījumu partneru lēnība, neizlēmība vai nezināšana kaitinās. Nesprēgā, bet labāk palīdzi ar padomu.

STRĒLNIEKS

Neķeries pie vairākiem darbiem vienlaikus, ja arī pašam šķiet, ka varēsi tos paveikt un pat vēl vairāk izdarīt. Enerģija šodien jāsaudzē. Pievakarē vēlamas kustīgas, sportiskas aktivitātes.

MEŽĀZIS

Laipns smaids un visas durvis atveras. Šodien ļoti sekmīga komunikācija ar līdzcilvēkiem, darījumu apspriešana, un idejas, kā palielināt ienākumus.

ŪDENSVĪRS

Mazliet nīgrs garastāvoklis, jo kaut kas nenotiek pēc tava prāta vai tā, kā biji iedomājies. Bet, ja tā objektīvi paskatās – lieliska diena ideju ģenerēšanai un attiecību spodrināšanai ar mīļoto.

ZIVIS

Radošas domas, interesantas idejas – kolēģi vai darījumu partneri novērtēs. Ja kādu no tām plānots realizēt, tad runā par atalgojumu. Un vēlams arī par autora tiesībām un peļņu nākotnē.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu