Ko taupa taupītājs, to laupa... Taupīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Roman Tiraspolsky/ Shutterstock

Taupīgums ir pozitīvi vērtējama īpašība, taču dažreiz ar to var arī pārspīlēt. Nauda palīdz izbaudīt dažādas dzīves sniegtās iespējas, kā arī vienkārši labi pavadīt laiku un atpūsties, tādēļ ar pārlieku taupību var palaist garām skaistus mirkļus. Uzzini, vai arī tu esi taupīgāko Zodiaka zīmju vidū!

1. Vērsis

Šīs zīmes pārstāvji lieliski zina, kā labi nopelnīt, taču neprot šo naudu tērēt lietām, kas sniedz prieku. Vēršiem ir nepieciešams palūkoties uz dzīvi vieglāk un bezrūpīgāk. Visus līdzekļus nav nepieciešams atstāt uz nebaltām dienām, Vērsim ir jāiemācās izbaudīt tagadni.

2. Vēzis

Vēži dzīvo naudas dēļ. Viņi prasmīgi veido kapitālu, taču laiku pa laikam Vēzim vajadzētu noteiktu summu atvēlēt jautrām izklaidēm un labdarībai. Vislabāk ir izveidot konkrētu ieradumu, piemēram, reizi mēnesī 10-15% no ienākumiem iztērēt savai labsajūtai. 

3. Mežāzis

Mežāzis ātri vien var kļūt par garlaicīgu sarunu biedru, ja viņš neatteiksies no pastāvīgas naudas krāšanas un ekonomēšanas. Šī zīme naudas tērēšanu uztver ļoti negatīvi. Mežāzim ir jāiemācās tērēt naudu izpriecām, lai pamazām nekļūtu par dzīves neapmierinātu cilvēku. 

4. Skorpions

Skorpionam nauda saistās ar sirdsmieru. Jo vairāk naudas, jo mierīgāka ir šī zīme. Tikai dzīvesbiedrs vai tuvs draugs var "piespiest" Skorpionu tērēt naudu. Šīs zīmes pārstāvjiem ir jāiemācās sajust īsto dzīves garšu.  

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu