Kodolsprādziens un Putina nāve: Nostradama prognozes 2022. gadam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Apollo.lv kolāža

Slavenais franču astrologs, aptiekārs un gaišreģis Nostradams izteicis daudz prognožu, kas tik tiešām ir realizējušās. Nu interneta lietotāji atminējušies, ka viņš pareģojis arī Krievijas prezidenta Vladimira Putina nāvi - vai arī tā izrādīsies precīza?

Nostradams studēja astroloģiju kopā ar dažādām citām zinībām un apvienoja tās, lai izteiktu savas prognozes. Viņa pareģojumi izteikti pantiņos - četrrindēs. Daudzas viņa prognozes, piemēram, Ādolfa Hitlera uzplaukums un Otrais pasaules karš, izrādījās patiesas.

Kopumā Nostradams uzrakstījis 6338 pravietojumus, no kuriem daudzi jau ir piepildījušies. Viņa prognozes attiecas uz laika posmu līdz 3797. gadam, tomēr, kāds ir viņa noslēpums, joprojām nav zināms.

Nostradama četrrindes turpina satraukt pasauli, lai gan tās tika rakstītas gandrīz pirms pieciem gadsimtiem.

Nostradama prognozes 2022. gadam

Viņš apgalvoja, ka Putins savas dzīves laikā ir pārdzīvojis vismaz piecus slepkavības mēģinājumus. Saskaņā ar pravietiskajiem Nostradama pantiem, 2022. gadā viņš mirs vētrainā naktī, kad kuģos pa jūru un viņam iespers zibens.

Viņš arī prognozēja, ka 2022. gadā sprāgs kodolbumba, kas izraisīs klimata pārmaiņas un mainīs Zemes stāvokli. Turklāt saskaņā ar pravietojumiem 2022. gads nesīs iznīcību, kam sekos miers. Savukārt Zemi uz 72 stundām klās tumsa.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu