"Šaks ir traks." "Clippers" treneris atklāj, ka O'Nīls reiz "pietaisījis" komandas biedra kurpi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šakils O'Nīls
Šakils O'Nīls Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" pašreizējais treneris Tairons Lū, viesojoties podkāstā "Knuckleheads", atminējās stāstu par leģendārā Šakila O'Nīla izdarībām Losandželosas "Lakers" ģērbtuvēs.

O'Nīls savas karjeras gaitā laukumā iemantoja dominējoša un brīžiem neapturama centra spēlētāja slavu. Savukārt ģērbtuvēs no leģendārā basketbolista pasargāts nebija neviens.

Gadu gaitā par O'Nīla mēģinājumiem izjokot komandas biedrus ir izskanējuši dažādi stāsti, bet Tairons Lū sarunā ar "Knuckleheads" vadītājiem Kvintonu Ričardsonu un Dariusu Mailzu pastāstīja par, iespējams, pretīgāko no O'Nīla izdarībām.

Lū ar O'Nīlu kopā spēlēja Losandželosas "Lakers" rindās. Tolaik Lū bija viens no jaunākajiem spēlētājiem komandā. Līdz ar to arī viņš nebija pasargāts no O'Nīla potenciālajiem "jokiem", tomēr viņa stāstā cietējs bija Devins Džordžs.

"Šaks ir traks! Pirms vienas no spēlēm Devinam Džordžam bija jāatnes virtuļi vai jāizdara kaut kas tamlīdzīgs. Un viņš to, protams, neizdarīja. Un Šaks noteica: "Labs ir, nu tu man norausies." Mēs tobrīd jau gatavojāmies spēlei," atcerējās Lū.

Kā stāsta "Clippers" pašreizējais galvenais treneris, O'Nīls bez ilgas domāšanas ķēries pie lietas.

"Devins tobrīd nebija ģērbtuvēs. Viņš bija aizvadījis treniņu laukumā un tagad strādāja ar komandas ārstu. Šaks paņēma Devina kurpi un devās uz tualeti... Viņš piekakāja Devina kurpi. Līdz malām! Devins atgriežas no treniņa un uzvelk to kurpi... Šaks darīja trakas lietas," atcerējās Lū. 

Treneris gan nepastāstīja, kas notika pēc tam, kad Džordžs uzvilka aptraipīto kurpi, bet domājams, ka pozitīvu vārdu apmaiņa "Lakers" ģērbtuvēs tobrīd nebija dzirdama.

O'Nīls "Lakers" komandu pārstāvēja no 1996. līdz 2004. gadam un kopā ar Losandželosas slavenāko komandu izcīnīja trīs NBA čempiona titulus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu