"Biju stulbs." Šakils O'Nīls atklāj, ko viņš visvairāk savā dzīvē nožēlo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šakils O'Nīls
Šakils O'Nīls Foto: AP/Scanpix

Leģendārais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) basketbolists Šakils O'Nīls "The Pivot" podkāstā dalījās ar lēmumiem, kurus savā dzīvē nožēlo visvairāk.

O'Nīls var lepoties ar vienu no panākumiem bagātākajām karjerām NBA vēsturē. Leģendārā centra spēlētāja rezumē ir atrodams viss - čempiona tituli, MVP trofeja, Visu zvaigžņu spēles un tā tālāk. Tomēr arī šāda kalibra basketbolistiem bieži vien nākas saskarties ar lēmumiem un dzīves notikumiem, kuri pēcāk jānožēlo.

Bijušais basketbolists norādīja, ka patiesi nožēlo šķiršanos no sievas Šonijas. Viņu abu laulība noslēdzās 2011. gadā.

"Es biju slikts [vīrs]. Viņa bija patiešām lieliska. Tā bija tikai mana vaina. Es nesargāju viņu un solījumus, kurus viņai biju devis. Viņa darīja visu, ko varēju vēlēties. Viņa man sniedza skaistus bērnus, parūpējās par māju un arī korporatīvajām lietām. Tā bija tikai un vienīgi mana vaina. Reizēm, kad tu pieļauj daudz kļūdu, atpakaļceļa vairs nav," norādīja O'Nīls, piebilstot, ka savai bijušajai sievai viņas jaunajā laulībā vēl tikai to labāko.

Lai gan leģendārais basketbolists lika noprast, ka laulības pārtraukšana ar Šoniju ir notikums, ko viņš nožēlo visvairāk, O'Nīls izcēla arī to, kā viņš izturējies pret diviem bijušajiem komandas biedriem - Aferniju (Peniju) Hardaveju un Kobi Braientu.

"Pieļāvu lielas kļūdas attiecībās ar Peniju. Pieļāvu lielas kļūdas attiecībā ar Kobi. Es biju stulbs un iedomīgs. Bet reizēm, kad tu nodarbojies ar tik daudz ko, tu nevēlies strādāt pie konkrētām lietām," norādīja O'Nīls.

Lai gan O'Nīla un Hardaveja attiecības arī nenoslēdzās uz pašas labākās nots, viņa nesaskaņas ar Braientu, ir, iespējams, pats lielākais komandas biedru konflikts NBA vēsturē. Gadu gaitā abi basketbolisti salaba un atzina savas kļūdas. Beigās viņi abi bija labi draugi un O'Nīls pat uzstājās Braienta bērēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu