Gražulim 16 punkti zaudētā Itālijas A sērijas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien, 24. aprīlī, guva 16 punktus Itālijas A sērijas mačā, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Triestes "Allianz" no neveiksmes.

Triestes basketbolisti izbraukumā ar rezultātu 87:96 (21:22, 24:19, 24:31, 18:24) zaudēja Brindisi "Happy Casa".

Gražulis laukumā pavadītajās 30 minūtēs, realizējot četrus divu punktu metienus, divus no septiņiem tālmetieniem un divus no četriem soda metieniem, sakrāja 16 punktus. Tāpat Latvijas basketbolists arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, divas reizes rezultatīvi piespēlēja, tika pie trīs personīgajām piezīmēm, izprovocēja piecus pretinieku sodus, bloķēja vienu pretinieku metienu, pieļāva četras kļūdas un tika pie +/- rādītāja -12.

Triestes vienībā rezultatīvākais ar 22 gūtajiem punktiem bija Korijs Deiviss.

Mājinieku uzvaru kaldināja d'Andželo Herisons, kurš guva 19 punktus.

Citā spēlē Vernera Koha Kremonas "Vanoli" savā laukumā ar rezultātu 88:76 (19:28, 20:19, 24:26, 13:15) piekāpās Brešas "Germani".

Kohs laukumā bija 12 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus, realizējot divus no trijiem tālmetieniem, kā arī vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja divas personīgās piezīmes, sakrājot +/- rādītāju -9.

Mājinieku komandā rezultatīvākais ar 19 gūtajiem punktiem bija Tress Tinkls, bet vēl 18 punktus pievienoja Tress Tinkls.

Brešas vienībā Nazarets Mitrū-Longs izcēlās ar 15 punktiem.

Artūra Strautiņa Redžo Emīlijas "UnaHotels" komanda ar bilanci 13-15 ir septītā, ar tādu pašu bilanci par vienu vietu zemāk ir Triestes vienība, Latvijas izlases galvenā trenera Lukas Banki vadītā Pezāro "Carpegna Prosciutto" ar Mareku Mejeri sastāvā arī ar tādu pašu bilanci ieņem devīto vietu, kamēr Vernera Koha pārstāvētā Kremonas "Vanoli" ar bilanci 7-21 ierindojas pēdējā vietā 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu