VIDEO Dāvis Bertāns un Dalasas "Mavericks" ar graujošu uzvaru sasniedz Rietumu konferences finālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" pirmdien, 16. maijā, ar uzvaru pār Fīniksas "Suns" sasniedza Rietumu konferences finālu.

"Mavericks" viesos ar rezultātu 123:90 sagrāva NBA regulārās sezonas līdervienību Fīniksas "Suns", izcīnot uzvaru arī sērijā (4-3).

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā netrāpīja nevienu no trim izmestajiem tālmetieniem. Latviešu basketbolists atzīmējās ar divām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un vienu bloķētu metienu.

"Mavericks" rindās rezultatīvākais basketbolists bija Luka Dončičs, kurš 35 gūtajiem punktiem pievienoja arī 10 atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. Ar 30 punktiem, spēlē iesaistoties no rezervistu soliņa, izcēlās Spensers Dinvidijs, bet 24 punktus pievienoja Džeilens Bransons.

"Suns" sastāvā tikai četriem spēlētājiem izdevās sasniegt 10 gūto punktu robežu. Ar 12 punktiem rezultatīvākais bija Kamerūns Peins, bet komandas līderi Kriss Pols un Devins Bukers guva attiecīgi 10 un 11 punktus.

Rietumu Konferences finālā "Mavericks" tiksies ar Goldensteitas "Warriors".

Video: "Mavericks" - "Suns" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu