VIDEO Bertāns paliek bez punktiem graujošā "Mavericks" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Doncičs
Luka Doncičs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences pusfināla pirmajā mačā uzvaru svinēja Goldensteitas "Warriors".

"Mavericks" viesos Rietumu konferences finālsērijas pirmajā mačā ar 87:112 (18:28, 27:26, 24:34, 18:24) atzina Goldensteitas "Warriors" pārākumu.

Bertāns spēlēja 13 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā netrāpīja mērķī četrus tālmetienus. Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, divas pārtvertas piespēles un viena personīgā piezīme, kā arī +/- rādītājs -5

"Mavericks" līderis Luka Dončičs šajā spēlē guva 20 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, taču pieļāva arī septiņas kļūdas un spēja realizēt tikai sešus no 18 metieniem no spēles, maču pabeidzot ar sliktāko +/- rādītāju -30.. Tikmēr 17 punktus guva pensers Dinvidijs, bet 14 - Džeilens Bransons.

"Warriors" komandā septiņi spēlētāji guva vismaz desmit punktus, bet rezultatīvākais ar 21 punktu un 12 bumbām zem groziem bija Stefens Karijs. Pa 19 punktiem Džordana Pūla un Endrū Viginsa rēķinā.

"Mavericks" regulārajā turnīrā uzvarēja 52 no 82 spēlēm un ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Warriors" ar 53 panākumiem bija trešie.

Arī nākamo maču sērijā līdz četrām uzvarām komandas piektdien aizvadīs "Warriors" mājvietā, bet turpinājumā divi mači notiks Dalasā.

Video: "Mavericks" - "Warriors" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu