Ostapenko piedzīvo zaudējumu "French Open" dubultspēļu pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku piektdien pēc spēles atsākšanas līdz ar lietus beigām Francijas atklātā čempionāta dubultspēļu turnīra pusfinālā cieta neveiksmi.

Pusfināla mačs lietus dēļ tika pārtraukts pēc diviem nospēlētiem setiem, kad rezultāts bija 1-1, taču pēc tā atsākšanās Ostapenko/Kičenoka piedzīvoja neveiksmi.

Latvijas un Ukrainas duets ar 6-2, 4-6, 2-6 piekāpās Francijas tenisistēm Karolinai Garsijai un Kristīnai Mladenovičai.

Jau ziņots, ka ceturtdaļfināla mačā Ostapenko/Kičenoka ar rezultātu 6-3, 5-7, 6-2 uzvarēja Beļģijas tenisistes Marinu Zanevsku/Kimberliju Cimmermani, kamēr francūzietes ar 6-3, 6-3 pārspēja Ķīnas tenisistes Jifaņu Sjui/Džaosjuaņu Janu.

Pusfināla sasniegšana Ostapenko dod 780 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Kā zināms, pirmajā kārtā Ostapenko un Kičenoka ar rezultātu 6-4, 6-2 pārspēja rīkotāju īpašo ielūgumu saņēmušās mājinieces Eliksanu Lešemiju un Armonī Tanu, bet otrajā ar 0-6, 6-1, 6-2 uzvarēja Ķīnas tenisistes Džu Liņu un Haņu Sjiņjuņu.

Savukārt astotdaļfinālā Ostapenko/Kičenoka ar rezultātu 6-4, 4-6, 7-5 uzvarēja kanādieti Gabrielu Dabrovski un meksikānieti Huljanu Olmosu, kuras bija izsētas ar trešo numuru.

Pirms trīs gadiem Ostapenko ar Kičenoku aizcīnījās līdz Francijas atklātā čempionāta dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālam. Šīs sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā - "Australian Open" - Latvijas un Ukrainas duets apstājās otrajā kārtā.

Vienspēļu sacensībās Ostapenko apstājās otrajā kārtā.

Turnīrs Parīzē norisināsies līdz 5.jūnijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu