Miezis un debitants Ausējs kaldina "Rīga" uzvaru "Challenger" turnīra ievadā

Papildināts
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Agnis Čavars, Artūrs Ausējs, Nauris Miezis, Artūrs Strēlnieks
Agnis Čavars, Artūrs Ausējs, Nauris Miezis, Artūrs Strēlnieks Foto: FIBA.com

Nauris Miezis un Artūrs Ausējs, kopā gūstot 20 punktus, piektdien nodrošināja Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" uzvaru pirmajā spēlē Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Pasaules tūres "Challenger" turnīrā. Savukārt vēlāk otrajā spēlē tika piedzīvots zaudējums.

"Rīga" ar 21:16 uzvarēja Vācijas komandu "Aachen", kas turnīrā izsēta ar 13.numuru..

Latvijas vienībā Ausējs guva 12 punktus un izcīnīja divas atlēkušās bumbas, kamēr Miezis izcēlās ar astoņiem punktiem un vienu guva Agnis Čavars.

Pretinieku rindās rezultatīvākais ar septiņiem punktiem bija Kevins Jebo.

Ausējs līdz šim nebija spēlējis "Rīga" sastāvā. Šosezon ar "Ventspils" vienību 31 gadu vecais spēlētājs kļuva par Latvijas Basketbola līgas (LBL) vicečempionu, esot viens no komandas līderiem.

Novi Sadas "Challenger" turnīrā Latvijas komanda izlikta ar ceturto numuru.

Otrajā mačā Latvijas vienība ar rezultātu 16:18 piekāpās Nīderlandes komandai "Amsterdam" (5.).

Miezis "Rīga" labā guva astoņus punktus, kamēr Ausējs pievienoja četrus punktus un trīs atlēkušās bumbas. Strēlnieks tika pie trīs punktiem un četrām atlēkušajām bumbām, bet Čavars izcēlās ar vienu punktu un piecām atlēkušajām bumbām.

"Amsterdam" uzvaru kaldināja Maksims Kovačevičs, kurš sakrāja astoņus punktus.

Savukārt "Amsterdam" ar 21:17 uzvarēja "Aachen", sagādājot Vācijas komandai otro zaudējumu, un ieņēma pirmo vietu grupā, bet Latvijas komanda ar vienu uzvaru un vienu panākumu grupā ierindojās otrajā vietā, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā.

Sestdien ceturtdaļfinālā "Rīga" stāsies pretī Novisadas komandai "Liman", kura pārliecinoši uzvarēja abās grupas spēlēs.

Jau ziņots, ka maija vidū "Rīga" ar Nauri Miezi, Agni Čavaru un Artūru Strēlnieku ierindā Japānā piedzīvoja zaudējumu Pasaules tūres sezonas pirmā posma - Uconomijas "Masters" - ceturtdaļfinālā.

Kā zināms, Kārlis Pauls Lasmanis startēs ASV "Big 3" līgā, bet Edgars Krūmiņš guvis savainojumu un viņu "Rīga" rindās aizstāj Strēlnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu