VIDEO "Nindzja" policijas automašīnas priekšā. Uz Daugavgrīvas šosejas kāds iereibis vīrietis demonstrē dažādus cīņas paņēmienus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdien, 24. jūnijā, uz Daugavgrīvas šosejas policija sastapusi kādu vīrieti, kurš pašā ceļa vidū veica dīvainas darbības policijas automašīnas priekšā. Video fiksēts, kā vīrietis izmanto dažādus cīņas mākslas manevrus, vicinot kājas un rokas policistu priekšā.

Fonā dzirdami arī policistu komentāri, nododot ziņu rācijā kolēģiem: "Paskaties videonovērošanas kameru." Otrā galā smejas: "Kas tas par trombonu?"

Policisti sportisko vīrieti nodēvējuši par "vietējo nindzju". "Paņemiet, sapakojiet viņu kopā," teica balss rācijā. Pēc paziņojuma policists izkāpa no mašīnas un sāka sarunu ar vīrieti.

Rīgas pašvaldības policija "Apollo.lv" norādīja, ka notikums atgadījies neilgi pēc plkst. 18 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki, patrulējot pa Daugavgrīvas šoseju, brauktuves vidū pamanīja kādu manāmi iereibušu kungu, kurš izpildīja dažādus cīņas paņēmienus.

Ņemot vērā, ka vīrietis ar savu rīcību apdraudēja savu drošību un traucēja satiksmi, kārtības sargi viņu nogādāja policijas iecirknī un uzsāka administratīvā pārkāpuma procesu par sīko huligānismu.

Likumā par šādu pārkāpumu paredzēts naudas sods no 70 līdz 500 eiro.

Video: 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu