Sestdienas horoskops: 30. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: BlueOrange Studio/ Shutterstock

Horoskops sestdienai, 30. jūlijam. 

AUNS

Šodien vari pievērsties mājas lietām: kārtot, izdaiļot, šmorēt un konservēt. Svarīga arī sirdslietu tēma. Centies uzklausīt un izprast, kā otrs cilvēks jūtas.

VĒRSIS

Diena uz pozitīvas nots. Būsi labestīgs, daudz smaidīsi un bārstīsi asprātības. Lieliska atpūta ar ģimeni vai draugiem pie jūras vai dabā kādā klusā Latvijas malā.

DVĪŅI

Ar prieku nodosies mājas darbiem un rūpēsies par saviem mīļajiem. Taču vajag arī izklaides – vakarā pasēdi ar draugiem āra krodziņā un izbaudi vasaras vakaru.

VĒZIS

Piemērota diena, lai veiktu saimnieciskus darbus vai pārkārtotu interjeru. Tikai necenties mājiniekus pārāk enerģiski izrīkot, viņiem tas var nepatikt.

LAUVA

Ģimeniska un saimnieciska diena. Varat kopā paveikt kaut ko mājas saimniecībā vai doties pie dabas: ogot, sēņot un ievākt krājumus ziemai.

JAUNAVA

Svarīga attiecību tēma. Kādam iepazīšanās, kas dzīvi griež virpuļos, kādam jaunas krāsas senās attiecībās. Šis vasaras vakars ir pilns reibinošu kaislību.

SVARI

Sirdslietās iespējami nelieli sarežģījumi. Par to, kas sakrājies, ir jārunā, jo neviens nevar no acīm nolasīt emocijas. Vakarā prieku sagādās kāda izklaides pasākuma apmeklējums.

SKORPIONS

Jāparūpējas par mīļajiem mājiniekiem, it īpaši svarīgi uzklausīt savu atvasīšu vēlmes un vajadzības. Ja vēlies kaut ko mainīt mājas ikdienas kārtībā, noteikti apspriedies ar savējiem.

STRĒLNIEKS

No rīta sakārto māju, nopļauj mauriņu, aizbrauc iepirkties, bet vakarā aicini ciemos draugus, rīko ballīti, gatavo vasarīgus kokteiļus un baudi dzīvi un romantiku.

MEŽĀZIS

Mājas pienākumi nebūs pirmajā vietā. Kaut arī pārsvarā esi krietns saimnieks, labprātāk pavadīsi laiku izklaidēs un draugu lokā, nevis pie ievārījumu katla vai garažā.

ŪDENSVĪRS

Brauc sēņot, ogot, makšķerēt, sarīko saviem mīļajiem pikniku. Sirsnīgas emocijas un prieks par kopā būšanu. Ja esi brīvs, dodies tālākā izbraucienā – ceļā var uzdzirkstīt simpātijas.

ZIVIS

Mīlestība sildīs sirdi gan tiem, kam jau ir sava otrā pusīte, gan brīvajiem ļaudīm. Ja šobrīd esi viens, tad esi atvērts jaunām attiecībām. Iespējas satikt jauku cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu