Pirmdienas horoskops: 1. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Boiarkina Marina/ Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 1. augustam. 

AUNS

Lieliskas idejas un iespējas parādīt savu varēšanu, sekmīgi prezentēt idejas un atrast domubiedrus, kas gatavi kopā ar tevi doties pretī panākumiem.

VĒRSIS

Strādāsi galvu nepacēlis. Atbildības sajūta un vēlme izdarīt visu pēc labākās sirdsapziņas ir labas lietas, taču nedrīkst aizmirst par savām interesēm un dvēseles komfortu.

DVĪŅI

Neparedzēti notikumi var izjaukt iepriekš labi izplānotās ieceres. Nāksies elastīgi reaģēt uz apstākļiem, kurus ietekmēt nebūs tavos spēkos. Kas jādara, tas jādara.

VĒZIS

Nedēļa sākas ar lielu rosību, un čaklam cilvēkam smaida veiksme. Ir iespējas sākt jaunus projektus, atrast interesantāku un labāk atalgotu darbu un palielināt ienākumus.

LAUVA

Plānotie pasākumi bremzējas un dažu brīdi šķiet, ka apstākļi ir stiprāki par tavu gribu. Pret straumi iet nevajag. Lai notikumi rit savu gaitu – tu paliec par novērotāju.

JAUNAVA

Jau no nedēļas pirmās dienas stingri turēsies pie tā, kas ierakstīts plānotājā. Arī kolēģus vai darījumu partnerus pieskatīsi un – nekādas atkāpes no iecerēm un norunām.

SVARI

Nedēļas sākums sarežģīts. No tevis tiks gaidīts, lai izdari vairāk, nekā paredz līgumi un vienošanās. Piekrist vai nepiekrist, tas tavā ziņā. Ko iegūsi, ko zaudēsi – rūpīgi jāpārdomā.

SKORPIONS

Labs laiks karjerai vai biznesa projektu realizēšanai. Tev ir izpratne par lietu kārtību un vairāki plāni neparedzētām situācijām. Ja ar vienu ieceri kaut kas neizdodas, tad pa rokai jau cita.

STRĒLNIEKS

Nedēļa sākas enerģiski un uz garīgā pacēluma viļņa. Ja arī kolēģi devušies atvaļinājumā vai darījumu partneri tālos ceļojumos, tu spēsi tikt ar visiem darbiem galā.

MEŽĀZIS

Nemierīga pirmdiena. Ko darīt - spītīgi turēties pie plāna vai censties iekļauties notikumu ritējumā? Lai arī kā tev gribētos pirmo variantu, lietderīgāk būtu ļauties plūdumam.

ŪDENSVĪRS

Ļoti daudz ideju! Dažkārt līdzcilvēki brīnās par tavām iecerēm un varbūt pat noliedz tās. Ar viņiem tev nav pa ceļam. Atradīsi citus – saprotošus – domubiedrus.

ZIVIS

Daudz darbu, arī tādi, kas iepriekš nav plānoti, varbūt jāpalīdz kolēģiem un ne tikai darba jautājumos, bet arī privāti... Neaizmirsti pats par savām interesēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu