"Tesla Motors" vadītājs Īlons Masks "Twitter" parāda, kā paaudzies viņa dēls X AE A-12

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Miljardieris un elektromobiļu ražošanas uzņēmuma "Tesla Motors" vadītājs Īlons Masks saviem vairāk nekā 102 miljoniem "Twitter" sekotāju parāda, kā paaudzies viņa un kanādiešu dziedātājas Graimsas dēls X AE A-12 jeb Ikss, kuram šobrīd ir divi gadi.

"Twitter" miljardieris Masks publiskoja abu kopbildi un arī mājas video, kurā divgadīgais X AE A-12 redzams rotaļājamies ar trim dažāda lieluma un šķirņu suņiem. 

Bērna māte Greimsa "Twitter" skaidroja dēla vārda nozīmi.

Burts X apzīmē mainīgo nezināmo; Æ – augstāko intelektu elfu valodā. Burtam A ir divas nozīmes: pēc vienas tas apzīmē Greimsas mīļāko dziesmu "Erceņģeļi", pēc otras – A-12 esot vecāku mīļākās lidmašīnas SR-71 priekštecis.

Cipars 12 apzīmē arī ķīniešu zodiaka pēdējo zīmi, kas ir Metāliskā Žurka, šis gads.

51 gadu vecais Masks ir deviņu bērnu tēvs. Uzņēmējam ir divi bērni ar dziedātāju Graimsu (Klēra Bušē), pieci ar savu bijušo sievu, kanādiešu rakstnieci Džastini Vilsoni un divi ar viņa intelektuālā uzņēmuma "Neuralink" vadītāju Šivonu Zilisu.

Pēdējā publiskotā informācija liecina, ka uzņēmējs šobrīd ir attiecībās ar jauno aktrisi Natašu Basetu.

"Apollo.lv" vēstīja, ka jau pagājušā gada rudenī izskanēja, ka Maskam ir romantiskas attiecības ar "Google" līdzdibinātāja Sergeja Brina sievu Nikolu Šanahanu. Brins ir ilggadējs Maska draugs un "Tesla" investors.

Žurnāla rīcībā esošā informācija liecina, ka, iespējams, šis romāns šī gada janvārī pamudinājis Brinu šķirties no Nikolas Šanahanas. Kā šķiršanās iemeslu Brins un Šanahana minēja "neatrisināmas domstarpības", un šķiršanās prasība tika iesniegta tikai dažas nedēļas pēc tam, kad Brins uzzināja par mīlas dēku.

Žurnāla informators pastāstīja, ka attiecības starp Masku un Brinu pēdējos mēnešos ir bijušas saspīlētas un Brins saviem finanšu konsultantiem uzdevis pārdot viņa ieguldījumus dažādos "Tesla" izpilddirektora uzņēmumos. Brins 2008. gadā investēja 500 000 dolārus uzņēmumā "Tesla".

Masks gan publiski izteicies, ka draugu starpā nekas nav mainījies, apgalvojot, ka ziņojums ir balstīts tikai uz "trešās puses saklausītām baumām".

Informators arī pastāstīja, ka romāna laikā, kas, kā ziņots, sākās 2021. gada decembrī Artbazelā Maiami, Brins un Šanahana bija šķīrušies, taču joprojām dzīvoja kopā.

Brinam un Šanahanai tobrīd bijušas grūtības laulībā, lielā mērā bija saistītas ar satraukumiem par Covid-19 un rūpēm par trīs gadus veco meitu. Masks romāna laikā vairs neesot bijis kopā ar bijušo draudzeni dziedātāju Graimsu (īstajā vārdā Klēra Elīza Bučere), ar kuru viņam ir kopīgi bērni.

"Apollo.lv" ziņoja arī to, ka arī viņa tēvam, 76 gadus vecajam Errolam Maskam, nesen piedzima otrs bērns no pameitas, un Errols laikrakstam The Sun pastāstīja, ka viņš lūgts ziedot spermu, lai vairotos vairāk tādu cilvēku kā viņa dēls Īlons.

Masks pašlaik ir iesaistīts juridiskā strīdā ar "Twitter", tiekot apsūdzēts par līguma laušanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu