"Gribētu viņu izsvītrot no sava konkurentu saraksta." Markus Riva atklāj, ka apskauž Busuli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Mūziķim Markum Rivam (īstajā vārdā Miķelis Ļaksa), viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", spēlējot spēli "Saki patiesību vai apēd riebeklību", nākas atbildēt uz provokatīvu jautājumu – kuru pašmāju mūziķi viņš uzskata par savu lielāko konkurentu un labprāt stātos viņa vietā.

Riva ir atklāts un saka: "Intars Busulis. Viņš ir fenomenāls cilvēks, es viņu apbrīnoju. Apbrīnoju arī to, ka cilvēki viņu mīl. Man ir tāda kā baltā skaudība."

Riva apbrīno ne tikai to, ka cilvēki viņu mīl, bet arī Busuļa talantu un harismu: "Viņš dara maģiskas lietas uz skatuves."

Riva smej un saka, ka Busuli gribētu izsvītrot no sava konkurentu saraksta, "tikai labā nozīmē".

Savulaik intervijā ar "Apollo.lv" Busulis komentēja, kā panācis to, ka cilvēki ciena un mīl viņu gan kā personību, gan kā mākslinieku. Viņš atbildēja: "Es tiešām daru savu darbiņu no sirds, un man patīk izpausties. Es varbūt dzīvē tik daudz neatklājos kā dziedot. Tas ir kā iet pie psihologa priekš manis. Es tiešām esmu priecīgs, ka esmu izvēlējies tieši šo profesiju, šo izpausmes veidu, jo man patīk, ka pēc koncertiem es jūtos kā tukša lapa - pozitīvā nozīmē."

Viņš arī uzskata, ka viņa būtība - būt vienkāršam - nāk no dzimtenes: "Tā vienkāršība nāk no laukiem. Es nemaz nevaru būt lepns, man taču Talsos ir jādzīvo. Visiem Talsos ir vienalga, ko tu esi darījis vai sasniedzis," jokoja mūziķis.

Busulis teju vienmēr tiek raksturots kā pozitīvais tēls. Viņš atklāja, ka reizēm sanāk arī pietēlot: "Arī man reizēm gribas mieru. Bet es arī nevaru sabojāt garastāvokli. Man nav tādu tiesību. Es varbūt arī varu šad un tad pietēlot, bet beigās es sevi tā uzkurbulēju, ka "noķeru" to foršo sajūtu, pat ja pirms piecām minūtēm nelikās, ka tas ir iespējams. Vispār esmu nonācis pie secinājuma, ka pašam sevi ir jākurbulē, lai tu būtu pozitīvs cilvēks "pa dzīvi"."

Vairāk par Busuļa pusmūža krīzi, pozitīvo garu, vērtībām un lauku vienkāršību lasi:

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Busulis "izgriezis pogas" Mārtiņam Počam, pārņemot stafeti raidījuma "Mini pa trim" vadīšanai. Nu viņš biežāk būs redzams TV ekrānos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu