FOTO Spilgtākās "tviterpērles" par Halovīna nedēļu šovā "Dejo ar zvaigzni"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdien, 30. oktobrī, tika aizvadīta jau septītā šova "Dejo ar zvaigzni" tiešraide, šoreiz Halovīna noskaņās. Tērpi bija patiesi pārsteidzoši, dažus no dalībniekiem pat nevarēja atpazīt. Arī soctīklu lietotāji izteikuši savu viedokli par redzēto. 

Foto: "Dejo ar zvaigzni" spocīgā septītā tiešraide.

Dalībnieki šonedēļ bija pārtapuši dažnedažādos spocīgos tēlos. Rūta un Viktors pārtapa par Čakiju un Tifaniju Valentainu. Aminata un Maks priekšnesumam iedvesmojās no leģendārās filmas par Hariju Poteru. Elīna un Marts aizveda uz kādu baisu cirka izrādi. Jānis un Olena Halovīna nedēļai iedvesmojās spoku stāstos no Latvijas pilīm un skatītājiem atklāja, kā spokojas Rundāles pils dāma. Savukārt Kašers un Paula izspēlēja šausmu ainas ar garu parādīšanos, kā arī dos padomus, kā atvairīt ļaunos garus, zombijus un citas šausmas.

Mārča un Esteres priekšnesums bija saldais ēdiens spāņu seriāla "Money Heist" faniem. Madara un Leonards pārsteidza ar priekšnesumu, kurā atdzīvojās Drakula.

Vakara izskaņā uz skatuves kāpa Maksims un Liza, kuri savā tango izspēlēja ainiņas no animācijas filmas "Līgava-līķis".

Arī soctīklu lietotājiem ir ko teikt par aizvadīto tiešraidi Halovīna noskaņās. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka vakara gaitā žūrija un skatītāji lēma, ka šovu jāpamet šķēpmetējai Madarai Palameikai un viņas deju partnerim Leonardam Petkevičam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu