"Mums viss ir pa īstam." Kristaps Zutis par attiecībām ar Pakalni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bokseris Kristaps Zutis pēdējā laikā bieži manīts ar pavadoni - tiktokeri Elīnu Pakalni. Īsi pirms jaunā realitātes  šova "The B Team TikTok māja" prezentācijas, kas ir abu ideju īstenojums, izdevums "Privātā Dzīve" mēģināja noskaidrot vairāk par abu attiecībām. 

Stāstot par sevi, viņi bieži saka – mēs. Elīna smejoties viņu sauc par pendeļu devēju, bet Kristaps viņu ķircinot par rižiku un savas dzīves producenti. Nupat pāris prezentēja arī savu jauno šovu "The B Team TikTok" māja.

Bokseris labu laiku sevi pozicionēja kā brīvu vīrieti, taču janvārī uzvirmoja runas, ka viņš sācis attiecības ar Elīnu Pakalni.

Pārītis šīs runas gada pirmajā pusē nedz apstiprināja, nedz noliedza, saglabājot intrigu.

Šoruden pārītis atkal radīja aizdomas, ka viņu starpā ir kas vairāk nekā tikai jaunā "TikTok" šova veidošana. Kopā viņi parādās dažādos publiskajos pasākumos, pēdējās nedēļās bieži redzami viens otra "Instagram" storijos – te ērti iekārtojušies vienā gultā ar datoriem klēpī, te kopā baudot vakariņas kādā no Rīgas restorāniem.

Zutis neslēpj, ka šie video netiek mākslīgi radīti. "Lielākajai daļai influenceru kontu saturs ir kā aizcietējums, kuru viņi cenšas dabūt no sevis ārā. Tas nav pareizi! Mēs, piemēram, ar Elīnu nekad nepārfilmējam storijus, jo es netaisos iespringt par to, kā man izskatās mati. Ar sociālo tīklu saturu man ir tā – vai nu tas sanāk dabiski, vai nav vispār. Mums ar Elīnu viss ir viegli un pa īstam. Zutis gan ziemā, gan vasarā ir vienā krāsā, tāpat kā pakalni vienmēr būs riži," smejas Kristaps.

Uz jautājumu, cik tad nopietnas šobrīd ir pāra attiecības, Zutis smaidot atbild:

"Sociālajos tīklos diezgan daudz atklājam arī savu privāto dzīvi. Lai katrs pats izvērtē, kā to redz."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ceturtdien, 3. novembrī, klātesot influenceriem un aktīviem sociālo tīklu lietotājiem, notika iepazīšanās ar šova "The B Team TikTok māja" dalībniekiem.

Foto: Raidījuma "The B Team. TikTok māja" prezentācijas pasākums.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 1. novembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu