Otrdienas horoskops: 8. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekaterina Bondaretc/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 8. novembrim.

AUNS

Tavs prāts, intelekts un enerģija tiks novērtēti un, čakli rosoties, nāks arī peļņa. Tikai vajag visu noformēt juridiski korektos līgumos, lai nav pēkšņu pārsteigumu.

VĒRSIS

Lielais darbu apjoms var radīt stresu, tāpēc nepaliec darbā ilgāk par noteikto laiku un nenes darāmo mājās. Vakarā relaksējies - izej pastaigāt, paskrien krosiņu, apmeklē SPA vai masāžu.

DVĪŅI

Ja kāds piedāvā jaunu amatu vai vilinošu projektu, izvērtē visus par un pret. Var izrādīties, ka sākotnējais prieks par piedāvājumu zūd, jo viss nav tā, kā sākotnēji šķitis.

VĒZIS

Tikai ar drošiem soļiem var nonākt līdz panākumiem, neņem galvā, ja kāds apšauba vai apskauž. Ir labvēlīgs laiks, lai palūkotu, kur un kā nopelnīt vairāk.

LAUVA

Daudz kas atkarīgs no spējas ātri reaģēt uz apstākļiem. Nesanāk plāns A, lai pa rokai ir jau arī B un varbūt pat arī C. Parādīsi virtuozitāti, perfekti atrisinot sarežģītas situācijas.

JAUNAVA

Ja šķiet, ka profesionālajā jomā kāds ceļš noiets un par panākumiem vairs nav īsta gandarījuma, tad jādodas tālāk. Izpēti darba sludinājumu portālus, var pavērties jaunas iespējas.

SVARI

Labs laiks, lai pieteiktos kursos un apgūtu ko jaunu. Tas savukārt pavērs plašākas iespējas profesionālajā jomā. Darbā šodien daudz pienākumu - tik daudz, ka neredz ne galu, ne malu.

SKORPIONS

Šodien naudas lietās smaidīs veiksme. Var arī pavērties labas karjeras vai biznesa iespējas, uzrasties jauni darījumu partneri vai seni draugi ar interesantiem lietišķajiem piedāvājumiem.

STRĒLNIEKS

Ļaudis tieksies pie tevis, gribēs stāstīt par savām problēmām un uzklausīt padomus. Citiem jāpalīdz, bet atceries arī par savām interesēm. Labs laiks sabiedrisko un lietišķo kontaktu veidošanai.

MEŽĀZIS

Vairāk spēsi paveikt un sasniegt, draudzīgi sadarbojoties. Cīniņos ar vējdzirnavām tikai velti izšķiedīsi enerģiju. Pievērs uzmanību naudas lietām: vai atalgojums atbilst salīgtajam un padarītajam.

ŪDENSVĪRS

Iespējams, izjutīsi sabiedrības un ārējo apstākļu uzliktos „rāmjus” – kā pieņemts darīt, ko drīkst, ko ne... Var būt grūti izklāstīt idejas, tomēr galarezultātā satiksi uzticamus domubiedrus.

ZIVIS

Sarakstes, tālruņa zvani, tiešsaistes apspriedes – notikumi šodien griezīsies kā krāsainā kaleidoskopā. Kaut arī dažu brīdi pārņems stresainas sajūtas, tu tiksi galā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu