"Vecīt, tev ir meita..." Lebrons Džeimss tviterī izpelnījies pamatīgu sutu par seksuāla varmākas atbalstīšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss tviterī izpelnījies pamatīgu kritikas devu par savu atbalstu Nacionālās futbola līgas (NFL) kluba Klīvlendas "Brawns" kvorterbekam Dešonam Vatsonam.

Pret 27 gadus veco amerikāņu futbola spēlētāju pēdējo divu gadu laikā tika celtas kopumā 22 apsūdzības par seksuālu vardarbību. Sievietes, kuras pret futbolistu cēla apsūdzības, bija masieres, kuras viņš spieda izdarīt dažādus seksuāla rakstura pakalpojumus.

Piemēram, 2020. gada decembrī viņš kādu masieri ofisa ēkā piespiedis nodarboties ar orālo seksu, līdz viņa zaudējusi samaņu. Viņa pēc futbolista aiziešanas palikusi trīcam un apvēmusies.

Savukārt vēl kādu citu masieri, kura sportistu nodēvēja par sērijveida "plēsēju", viņš ar varu ieslēdzis viesnīcas numuriņā un licis pieskarties viņa dzimumloceklim. 

NFL Vatsonam 2022. gada augustā piesprieda 11 spēļu diskvalifikāciju un piecu miljonu ASV dolāru soda naudu, kas ir lielākais finansiālais soda mērs NFL vēsturē. Divi no šiem miljoniem tika ziedoti organizācijām, kuras cīnās pret seksuālo vardarbību.

Vatsons 4. decembrī atgriezās laukumā. Pēc 1. decembrī notikušā mača viņš tviterī izpelnījās uzslavas no Lebrona Džeimsa.

"Jā, D. Vatson. Vēl viens [piezemējums]. Tas puisis atgūst ritmu," savā "Twitter" kontā rakstīja Džeimss.

Un šāds par Karali dēvētā basketbolista ieraksts izpelnījās plašu kritiku "Twitter" lietotāju vidū.

- "LeCanceled"

- "Uz brīdi nodomāju, ka viņa konts ir uzlauzts..."

- "Dešons Vatsons atgūst ritmu, atgriežoties no kā?"

- "Jēziņ, Lebron, iemācies "lasīt" taču telpu."

- "Vecīt... Viņš neatgriežas no savainojuma..."

- "Tu šo joprojām vari izdzēst."

- "Mans dēls bija tavs fans... Pēc šī tvīta viņš tevi vairāk neatbalstīs. Atbalsts Vatsonam nav vēstījums, ko tev vajadzētu nodot bērniem. Nākamais tavs tvīts būs par "R. Kelly"?"

- "Vecīt, tev ir meita..."

- "Tieši tāpēc [šādu tvītu dēļ] Maikls Džordans ir visu laiku labākais."

Kāds cits lietotājs ar sarkasmu pieminēja arī Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpinu, jo Džeimss, kurš allaž ļoti aktīvi iesaistās konkrētu sociālu problēmu publiskā apspriešanā, sakarā ar situāciju Ķīnā iepriekš izteicās visai izvairīgi.

"Lebron, es nevaru izdomāt, kam vajadzētu būt mana bērna elkam. Divi galvenie kandidāti ir Sji Dzjiņpins un Dešons Vatsons. Padod ziņu, ja tev šajā jautājumā ir viedoklis," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs.

Džeimss šosezon vidēji spēlē atzīmējies ar 29 gūtajiem punktiem 6,6 rezultatīvām piespēlēm un 8,2 atlēkušajām bumbām. Viņa pārstāvētā Losandželosas "Lakers" šobrīd ar 16 uzvarām 37 mačos ieņem vien 13. vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu