Bažās par traumas atsvaidzināšanu Novaks Džokovičs pārtrauc treniņmaču

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: AFP/SCANPIX

Serbijas tenisists Novaks Džokovičs trešdien bažās par savainojuma atsvaidzināšanu pārtrauca treniņspēli ar Daniilu Medvedevu.

Džokovičs nav vakcinējies pret Covid-19 un šī iemesla dēļ viņam pērn tika liegta dalība Austrālijas atklātajā čempionātā, bet šogad viņš varēs piedalīties sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā.

Pagājušajā nedēļā ranga piektais numurs uzvarēja Adelaidas turnīrā, apliecinot, ka ir favorīts gaidāmajā "Australian Open", kura pamatturnīrs sāksies nākamajā pirmdienā. Gatavojoties sezonas pirmajam lielajam turnīram, trešdien Džokovičs aizvadīja treniņspēli ar Medvedevu, taču bija spējīgs pabeigt tikai vienu setu.

"Jau pagājušajā nedēļā Adelaidā cīnījos ar kājas augšstilba aizmugurējā muskuļa problēmām. Negribēju riskēt un nospēlēju vienu setu, atvainojos viņam un viņš saprata. Pirms Austrālijas atklātā čempionāta gribētu izvairīties no lielākām problēmām," Austrālijas kanālam "Nine" stāstīja Džokovičs.

Šonedēļ Džokovičam paredzēta treniņspēle arī ar austrālieti Niku Kiri.

Karjeras laikā 35 gadus vecais Džokovičs uzvarējis 21 "Grand Slam" turnīrā, Austrālijā izcīnot deviņus titulus. Melburnā viņš bijis nepārspēts trīs sacensībās pēc kārtas, kurās piedalījies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu