"Izdarīju stulbas lietas." Porziņģis atskatās uz bēdīgi slaveno "Knicks" maiņas darījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis pēc mača pret Ņujorkas "Knicks" sarunā ar žurnālistiem atskatījās uz laiku, kad tika aizmainīts no basketbola Mekas.

Porziņģa "Wizards" viesos ar rezultātu 116:105 pārspēja Ņujorkas "Knicks", latviešu basketbolistam atzīmējoties ar 22 gūtajiem punktiem.

Pēc mača žurnālisti Porziņģim uzdeva jautājumus par bēdīgi slaveno 2019. gada maiņas darījumu, kurā Dalasas "Mavericks" no Ņujorkas "Knicks" ieguva latviešu basketbolistu.

Pirmajos mačos pēc maiņas darījuma, kas tika aizvadīti slavenajā Ņujorkas "Madison Square Garden" arēnā, vietējā publika Porziņģi uzņēma ar pamatīgu svilpienu "sutu". Bet tagad, šķiet, fanu viedoklis ir mainījies, jo vēl iepriekšējā spēlē pret "Wizards" kāds "Knicks" fans Porziņģi aicināja atpakaļ uz Ņujorku.

Latviešu basketbolists sarunā ar žurnālistiem neslēpa nožēlu par notikumu attīstību 2019. gadā.

"Tas, kā šī maiņa notika... Izdarīju stulbas lietas, rakstīju divdomīgus tvītus. Kas tas vispār bija? Man nepatika, kā tas viss beidzās. Visu šo laiku mēģināju neko neteikt. Ja bija mirklis, kad man vajadzēja kaut ko teikt, tas bija uzreiz pēc maiņas. Tagad ir par vēlu. Es domāju, ka tagad fani pret mani atmaigst, jo arī viņi saprot, ka notika tas, kas notika, es biju jauns un tiku aizmainīts. Es arī biju savainots, uzrakstīju stulbus tvītus, bet šķiet, ka cilvēki man sāk piedot," teica Porziņģis.

Cits žurnālists Porziņģi aicināja atskatīties uz viņa līdz šim noieto ceļu.

"Labs jautājums. [Ceļš] bijis ar virsotnēm un zemajiem punktiem, kā jau daudziem jaunajiem spēlētājiem. Pārcēlos uz Dalasu. Tur viss neizdevās, kā biju iedomājies. Tas bija smags brīdis. Ņujorka uzstādīja augstu standartu. Spēlējot šeit, saņēmu tik daudz atbalsta no faniem. To saprotu tagad, kad esmu vecāks," sacīja Porziņģis, piebilstot, ka arī fani Dalasā bijuši lieliski.

"Šobrīd jūtos ļoti labi. Ceru, ka mums izdosies šo sezonu pagriezt pareizajā virzienā," noteica Porziņģis.

Latviešu basketbolists šovasar var kļūt par neierobežoti brīvo aģentu, ja atteiksies no līgumā iestrādātās spēlētāja opcijas. 

Porziņģis šosezon vidēji mačā atzīmējies ar 22,2 punktiem, 8,8 atlēkušajām bumbām un 1,5 bloķētiem metieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu