"Es neesmu tā, kas biju." Karīna Račko tikusi pie jauna uzvārda

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: karinagleitnere/ Instagram

Erotisko bestselleru autore, zobārste Karīna Račko nomainījusi uzvārdu. Nu viņa ir Gleitnere, liecina rakstnieces "Instagram" publiskotā informācija.

Katrīna publiskojusi romantisku foto ar tekstu: "Es neesmu tā, kas biju, un vairs nebūšu tā, kas esmu šobrīd, tiklīdz mirklis būs pagājis. Mainība, attīstība, izaugsme - tas ir dzīves skaistākais ceļojums!" Publikāciju Račko pabeidz ar mirkļbirku Karīna Gleitnere. 

Pirms vairākiem gadiem mediju virsrakstos Karīna tika pieteikta ar dubultuzvārdu - Kopmane-Račko, Kopmane ir viņas meitas uzvārds.

Jaunais uzvārds ir nomainīts visur - gan sociālajos tīklos, gan arī rakstnieces mājas lapā. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Karīnas laulība izjuka pērn vasaras beigās. Pēc tam Račko intervijās atklāja, ka tieši viņa bija šķiršanās iniciatore un lēmums bija pārdomāts.

Īsi pēc šķiršanās Karīnas bijušais vīrs sāka jaunas attiecības un publiskoja fotogrāfijas, pilnā krāšņumā parādot savu jauno sirdsdāmu. 

Karīna pērn izdeva savu septīto romānu ar nosaukumu "Es neesmu tava". 

Karīna īsi pēc paziņojuma par šķiršanos no vīra deva mājienu, ka viņai ir kas kopējs ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru. Izrādās, ka tiks ekranizēts viens no rakstnieces romāniem.

Plašāk lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu