Magone Liedeskalna beidzot dodas sen gaidītajā randiņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna beidzot dodas randiņā. Viņas mājās ieradies vēstuļu draugs Andris. Ar svaigi plūktiem pļavas ziediem rokās viņš aicina Magoni pastaigā pa plašajiem Latvijas laukiem.

Magone pat tikusi pie vairākiem vēstuļu draugiem pēc iepazīšanās sludinājuma ievietošanas Gulbenes laikrakstā "Dzirkstele". Un ar vienu no kavalieriem Magone jau tikusi tiktāl, ka uzaicinājusi viņu ciemos.

Magone nolasīja pāris teikumus no kādas vēstules, kurā Andris atzinās, ka Magone viņam simpatizē jau labu laiku. Nonācis Magones sētā, viņš pasniedz svaigi plūktus pļavas ziedus un aicina Magoni pastaigā pa tuvējo apkārtni.

Andris ir mērojis diezgan garu ceļu, un ir parādījusies vajadzība pēc labierīcībām. Gribēdams izmantot Magones mājas ķemertiņu, viņš saņem atteikumu. Magone sūta vajadzības nokārtot mežā, jo Magone nebūtu Magone, ja tieši šodien viņai labierīcības nebūtu salūzušas, - un tajās vairs neesot ūdens.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magone pēdējā laikā bieži runāja par mīlestību. Viņa alkst būt mīlēta un pati no jauna iemīlēties, tāpēc kārtējo reizi ļāvās avantūrai un iesniedza iepazīšanās sludinājumu Gulbenes laikrakstā "Dzirkstele". 

Jāpiemin, ka Andrim arī ir pieredze kameru priekšā. Pirms kāda laika viņš piedalījās raidījumā "Stila patruļa", kur Žanna Dubska veica neticamas pārvērtības ar Andri no Līgatnes.

Zināms, ka Andris ir arī viens no jaunā raidījuma "Līgavu mednieki" dalībniekiem.

Vairāk skaties 1188.lv. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu