Kas šķiršanās gadījumā pienāksies Krištianu Ronaldu mīļotajai sievietei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: cristiano/ Instagram

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu un Džordžīna Rodrigesa attiecībās ir vairākus gadus, viņiem ir divi kopīgi bērni, taču precējušies abi nav. Nu tapis zināms, par ko viņi vienojušies, parakstot pirmslaulību līgumu.

Ārzemju mediji raksta, ka līgums nosaka pāra kopīgās nākotnes plānus, kā arī aizsargā titulētā futbolista īpašumus. Līgums ticis parakstīts pēc abu pirmās kopīgās meitas nākšanas pasaulē.

Ja pāris nolems šķirties, Džordžīna Rodrigesa iegūs viņu ģimenes māju Spānijā, kā arī visu mūžu saņems maksājumus 100 tūkstošus eiro gadā.

Krištianu Ronaldu un Džordžīna Rodrigesa ir attiecībās no 2016. gada. Pārim ir divi kopīgi bērni. 2017. gada 12. novembrī Džordžīnai piedzima meita Alana Martina, bet 2022. gada 18. aprīlī pasaulē nāca meita Bella Emeralda. Ronaldu no iepriekšējām attiecībām ir dēls Krištianu juniors, kā arī dvīņi Eva un Mateo, kurus iznēsāja surogātmāte.

Atgādinām, ka Ronaldu pagājušajā ziemā pārgāja uz Saūda Arābijas futbola klubu Al-Nasr. Portugālis parakstīja līgumu uz divām sezonām ar algu 200 miljoni eiro gadā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu