Vīrietis ar benzīnu cenšas iznīcināt lapseņu pūzni. Rezultāts ir stipri sāpīgs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/Pro Pest Control Syd

Kāds vīrietis kļuvis par interneta sensāciju pēc tam, kad ar benzīna palīdzību centās atbrīvoties no lapseņu pūžņa, bet tika sadzelts, ziņo izdevums "Daily Star".

Keisijs šo triku ieraudzīja populārajā soctīklu platformā "TikTok". Tas paredz, ka no lapseņu pūžņa var tikt vaļā, noslīcinot lapsenes benzīnā.

Vīrietis nolēma šo paņēmienu izmēģināt savās mājās un, sekojot tam, ko redzēja "TikTok", turēja glāzi ar benzīnu zem maza lapseņu pūžņa mājas stūrī.

Pēc pāris sekundēm lapsenes sāka lidot ārā no pūžņa un metās iekšā glāzē, kur ātri sāka slīkt. Keisijs un viņa sieva jau nodomāja, ka triks patiešām strādā, un pievērsās citam, lielākam pūznim.

Taču, kad viņš devās pie otra pūžņa, vienam kukainim izdevās izbēgt no plastmasas glāzes un iedzelt Keisijam, kā rezultātā viņš visu glāzi nometa uz zemes un tajā ieslodzītie kukaiņi izbēga.

Keisija sieva nofilmēja, un video viņa publicēja soctīklos, kur tas sasniedza aptuveni 2 miljonus skatījumu. Daudzi skatītāji apbrīnoja Keisija drosmi, bet arī smējās par notikušo.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu