Kā "draudzene" plānoja nogalināt grūtnieci un nozagt nedzimušo bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Hodoimg/Shutterstock

Kāda sieviete dalījusies ar šausminošu stāstu par brīdi, kad uzzināja, ka viņas labākā draudzene mēģina viņu nogalināt, lai varētu rokās paturēt nedzimušo bērnu, vēsta ārvalstu mediji.

Andželika Robledo no Arizonas 2011. gadā gaidīja bērniņu. Kāds kopīgs draugs viņu iepazīstināja ar Kasandru Torugu, kura it kā arī esot bijusi stāvoklī.

Abām sievietēm bija 18 gadi, un grūtniecības periodā viņas cieši sadraudzējās, runājot par saistītiem tematiem.

Kādā dienā, kad Andželika bija grūtniecības pēdējā mēnesī, viņa uzzināja, kādi ir draudzenes Kasandras patiesie nodomi. Sieviete uzzināja, ka Kasandra mēģinās nolaupīt viņas vēl nedzimušo bērnu, izgriežot to no dzemdes un nogalinot māti.

Sieviete stāsta: "Viss šķita normāli, viss šķita kārtībā." Tas bija līdz brīdim, kad Toruga februāra vidū sāka uzvesties dīvaini.

Kā stāsta Andželika, viņa nemitīgi lūgta ierasties Torugas mājā. Taču Andželika viņu uzaicināja pie sevis. Toruga aicināja Andželiku doties uz guļamistabu, uzstājot, ka viņa tur saņems dāvanu.

Ieejot guļamistabā, Kasandra izslēdza gaismu un nostājās Andželikai aiz muguras. Andželika atminas – lai saņemtu savu "dāvanu", Kasandra sāka skaitīt.

"Tieši tad, kad viņa teica "trīs", es pagriezos, piecēlos un skrēju pie gaismas slēdža," saka Andželika.

Tieši tajā brīdī Torugas telefons sāka zvanīt, un viņa ātri kaut ko ielika atpakaļ savā somiņā.

Taču situācija kļuva vēl draudīgāka, kad Toruga viena pati palika istabā pielaikot Andželikas kleitas. Mirkli vēlāk Andželika manīja, ka kaut kas deg.

Andželikas skapis bija uzliesmojis. Abas izbēga no degošās mājas, Andželika gaidīja avārijas dienestu, bet Toruga devās prom.

Andželikai bija aizdomas, ka Toruga ir mēģinājusi viņu nogalināt, taču baidījās, ka cilvēki viņai neticēs un domās, ka viņa ir traka.

Tajā pašā vakarā Andželika nolēmusi, ka ir jādodas uz slimnīcu, lai pārbaudītu, vai viss ir kārtībā. Kārtojot nepieciešamās mantas, viņa manīja, ka draudzene atstājusi somu. Andželika bija šokēta, kad ieraudzīja divus lielus miesnieka nažus, šķēres un jaundzimušā autiņbiksītes.

Pēcāk izmeklēšanā noskaidrojās, ka 18 gadus vecā meitene nekad nav bijusi stāvoklī. Tā vietā viņa plānoja nozagt Andželikas nedzimušo bērnu.

Kad šis plāns neizdevās, viņa izdomāja jaunu plānu – aizdedzināt māju. "Viņa cerēja, ka es dūmos nosmakšu, un viņa tur varēs veikt plānoto," sacīja Andželika.

Andželika 2011. gada 26. februārī dzemdēja dēlu Railendu, un tikai dažas dienas vēlāk policija arestēja Torugu pēc tam, kad viņas māsa paziņoja atrašanās vietu; viņa atzinās plānotajās darbībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu