Bijušais tenisists atklāj, ka savulaik Gulbja un Džokoviča attiecībās neiztika arī bez fiziskas vardarbības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis un Novaks Džokovičs
Ernests Gulbis un Novaks Džokovičs Foto: AP,EPA/ Scanpix/ Apollo.lv kolāža

Bijušais rumāņu tenisists Kosmins Džordžesku atklājis, ka savulaik attiecības starp Novaku Džokoviču un Latvijas visu laiku labāko tenisistu Ernestu Gulbi bijušas saasinātas, vēsta "Tennis Update".

Džordžesku savulaik trenējās Nikolas Filipa akadēmijā, kur savu karjeru agrīnajos posmos prasmes slīpēja arī Džokovičs un Gulbis.

Gan Gulbis, gan Džokovičs savu karjeru laikā nav kautrējušies kortā demonstrēt temperamentu. Džordžesku atklājis, ka abu tenisistu kopīgie treniņi esot bijuši saspīlēti.

"Džokovičs jau zināja Piliču, un pēc kāda laiciņa ieradās Ernests Gulbis. Divi atšķirīgi cilvēki. Pilnībā atšķirīgi, bet, kad viņi abi kortā bija kopā, viņus ātrāk par 6-8 stundām nevarēja dabūt prom. Viņi dauzīja raketes un strīdējās. Viņi vienmēr sita viens otram. Divi ambiciozi cilvēki," sacījis Džordžesku.

Gulbis savas profesionālās karjeras augstāko vietu Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā sasniedza 2014. gadā, ierindojoties 10. pozīcijā.

Savukārt Džokovičs var lepoties ar vienu no iespaidīgākajiem rezumē vīriešu tenisā. Viņa kontā ir 23 "Grand Slam" vienspēļu tituli, kas ir visvairāk vīriešu tenisa vēsturē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu