"Šajā darbā ir arī ļoti skaisti brīži." Rinkēvičs sveic 300. šogad dzimušo Kuldīgas novada iedzīvotāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edgars Rinkēvičs/Facebook.com

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs šodien darba vizītē apmeklējis Kuldīgas slimnīcu un piedzīvojis īpašu brīdi, kā arī sveicis kādu 300. šogad dzimušo novada iedzīvotāju.

"Trīs nedēļas Valsts prezidenta amatā un varu teikt, ka šajā darbā ir arī ļoti skaisti brīži- Kuldīgas slimnīcas apmeklējuma laikā piedzima mazā Terēze un vēl apsveicu 300. šogad dzimušo novada iedzīvotāju Raselu un viņa vecākus. Audziet lieli, gudri un stipri!" sociālajos tīklos raksta Rinkēvičs.

Rinkēvičs šodien darba vizītē apmeklēja Kuldīgas novadu. Kā pirmā pietura bija Kuldīgas slimnīca. Rinkēvičs ar slimnīcas vadību un medicīnas personālu pārrunāja aktuālos jautājumus veselības aprūpes pakalpojumu nodrošināšanā, kā arī tuvāk iepazina lokālās neatliekamās palīdzības slimnīcas darbu nodaļās.

Vēlāk Valsts prezidents apmeklēja kokapstrādes uzņēmumu SIA "Vēvers". Plānots, ka Rinkēvičs apmeklēs lauksaimniecības arī uzņēmumus SIA "Amazone" un SIA "Upeskalni".

Tāpat Valsts prezidentam paredzēta tikšanās ar Kuldīgas novada domes deputātiem un uzņēmējiem, savukārt pkst. 17.10 Rinkēvičs apmeklēs tīršķirnes gaļas liellopu saimniecību "Kolumbi".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu