Lībietis zaudē Kerijas "Challenger" dubultspēļu sacensību finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miķelis Lībietis
Miķelis Lībietis Foto: Paula Čurkste / LETA

Latvijas tenisists Miķelis Lībietis sestdien piedzīvoja zaudējumu Kerijas "Challenger 75" turnīra dubultspēļu sacensību finālā.

Lībietis un austrālietis Edams Voltons, kuri nebija starp izsētajiem duetiem, ar rezultātu 3-6, 6-7 (4:7) piekāpās ar pirmo numuru izliktajiem amerikāņiem Evanam Kingam un Rīsam Stadleram.

Iekļūstot finālā, Latvijas tenisists nopelnīja 50 pasaules ranga punktus un dubultspēļu rangā sasniegs jaunu karjeras rekordu, pakāpjoties uz 146.pozīciju. Augusta beigās Lībietim būs jāsāk aizstāvēt dubultspēļu ranga punkti, kurus viņš sāka krāt pēc atgriešanās profesionālajā tenisā.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Lībietis un Voltons ar 6-4, 6-4 pieveica amerikāni Hanteru Rīsu un Austrālijas pārstāvi Artjomu Sitaku, ceturtdaļfinālā ar 2-6, 7-5, 10:4 uzvarēja Austrālijas duetu Bleiks Eliss/Kalums Patergils, bet pusfinālā ar 6-3, 6-0 apspēlēja Indijas duetu Puravs Radža/Ramkumars Ramanatāns.

Jūlijā Lībietis izcīnīja divus "Challenger" titulus turnīros ASV un Kanādā, dubultspēļu rangā paceļoties uz rekordaugsto 158.pozīciju. Latvietis ir uzvarējis četros "Challenger" turnīros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu